Uczucie zatkanego nosa i krew z nosa codziennie od początku ciąży, w poprzedniej ciąży zresztą to samoDziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie. Czy Wy też macie uczucie suchości w nosie w trakcie tego 3go trymestru, a jak macie katar to pękają wam naczynka w nosie? Nie chodzi mi o krwawienia z nosa tylko o jakieś tam niewielkie ilości krwi podczas kataru![]()
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Tez mam taki suchy nos 
Mi wlasnie dzisiaj poleciala krew z nosa, zupelnie niespodziewanie i wczesniej mi sie to nie zdarzalo. Ale nie martwie sie tym specjalnie, ponoc naszynka moga byc oslabione. Moze brak witaminy KDziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie. Czy Wy też macie uczucie suchości w nosie w trakcie tego 3go trymestru, a jak macie katar to pękają wam naczynka w nosie? Nie chodzi mi o krwawienia z nosa tylko o jakieś tam niewielkie ilości krwi podczas kataru![]()
kwiatek250
Ja taką jednorazową akcję miałam kilka dni temu... myślałam, że dostałam katar, wydmuchałam nos i się trochę zdziwiłam tym co zobaczyłam na chusteczceMi wlasnie dzisiaj poleciala krew z nosa, zupelnie niespodziewanie i wczesniej mi sie to nie zdarzalo. Ale nie martwie sie tym specjalnie, ponoc naszynka moga byc oslabione. Moze brak witaminy K![]()
Jaa! Ale powoli czas się kłaść, zbliża się moja godzina spania, czekam za łazienką i do spanka, po dzisiejszym dniu jestem wykończonaJest tu jakąś mama która nie śpi?
U mnie ostatnio króluje bezsenność!Jaa! Ale powoli czas się kłaść, zbliża się moja godzina spania, czekam za łazienką i do spanka, po dzisiejszym dniu jestem wykończona![]()
U mnie to samo, ale koło 1-2 już zasnę, za to jak wstanę przed 10 (na siku albo jak muszę wstać wcześniej), jestem kompletnie nieżywa no i choćbym chciała nie idzie się przestawić, nawet jak się wcześniej położę, to do 1-2 nie zasnę, mój maluszek zresztą też nie śpi, wariuje radośnie w brzuszkuU mnie ostatnio króluje bezsenność!mogę nie spać do 2-3 w nocy a potem do 10-11 w łóżku. Porażka. Mój rytm się kompletnie poprzestawiał.
reklama
marta18691
Mi nigdy jeszcze nie poleciała krew z nosaMi wlasnie dzisiaj poleciala krew z nosa, zupelnie niespodziewanie i wczesniej mi sie to nie zdarzalo. Ale nie martwie sie tym specjalnie, ponoc naszynka moga byc oslabione. Moze brak witaminy K![]()