Ja w tamtym tygodniu dzień w dzień bolała mnie strasznie głowa... Położyłam się i przeleżałam ten ból. Jednego dnia ustąpiło po godzinie,dwóch, a drugiego dnia to nic nie przestało, dopiero rano kolejnego dnia obudziłam się bez bóluDziewczyny zaraz idę na 2 wizytętrzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.
Wczoraj miałam straszny napad migreny, myślałam że zaraz zacznę walić głową w ścianę. Czy wy też zmagacie się z migrena w ciąży? Jak sobie radzicie?
reklama
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Daj znać po wizycieDziewczyny zaraz idę na 2 wizytętrzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.
Wczoraj miałam straszny napad migreny, myślałam że zaraz zacznę walić głową w ścianę. Czy wy też zmagacie się z migrena w ciąży? Jak sobie radzicie?
Mnie cały czas bolą tylko raz mniej raz bardziejDziewczyny czy piersi macie cały czas nabrzmiałe i bolące tak samo? Czy są różne dni?
Mnie nie cały czas, na początku były nabrzmiałe, później przez tydzień bolały mnie tylko sutki, ale to tak jak czymś o nie zahaczyłamDziewczyny czy piersi macie cały czas nabrzmiałe i bolące tak samo? Czy są różne dni?
Kajojcia244
Aktywna w BB
Mój mąż wczoraj to w nocy już do lekarza dzwonił, nie mogłam paracetamolu połknąć i doradził w syropie dla dzieci. Poza tym powiedział, że we wczesnej ciąży nic więcej mi nie pomoże.Ja w tamtym tygodniu dzień w dzień bolała mnie strasznie głowa... Położyłam się i przeleżałam ten ból. Jednego dnia ustąpiło po godzinie,dwóch, a drugiego dnia to nic nie przestało, dopiero rano kolejnego dnia obudziłam się bez bólu![]()
MtV
Fanka BB :)
Mnie piersi w ogóle nie bolą.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20
Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20
Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.
U mnie różnie, wygląd piersi też się zmienia w ciągu dnia.Mnie cały czas bolą tylko raz mniej raz bardziej
M
madziejkaa359
Gość
U mnie różnie, raz bola bardziej raz mniej. Ogolnie zauważyłam że bola bardziej rano i wieczoremDziewczyny czy piersi macie cały czas nabrzmiałe i bolące tak samo? Czy są różne dni?
reklama
Chyba nie będziesz ostatnia bo któraś dziewczyna pisała że ma na 20.50Mnie piersi w ogóle nie bolą.