reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My wybralismy fotelik Cybex Cloud Z, bo jest bezpieczny, lekki i sie rozklada do pozycji lezacej. Pasuje nam do auta razem z baza i do starszego zapinany na pasy. Poza tym idealny do ramy i kupilismy w zestawie 3w1 z wozkiem, to duzo taniej wyszlo.

reklama
My mamy Maxi Cosi Cabriofix, nie wiem, czy dobry, bo to wszystko w praktyce wychodzi, wizualnie nam się spodobał i można go wpiąć do wózka, ten pierwszy fotelik i tak jest na krótko, więc nie zastanawialiśmy się zbytnio, zaufaliśmy marce :D
ranyyy ... dlaczego maxi cosi pebble kosztuje 800zl a cabriofix 400 (!?) 😰 juz mam niezlego mindfucka jesli chodzi o te foteliki....

Hej dziewczyny. Dopadło mnie przeziębienie niestety... bol gardła, męczący katar i zatoki. Domowe sposoby nie pomagają wcale 😩 jak moge się jeszcze ratować? Miałyście przeziębienie w ciąży?

Hej dziewczyny. Dopadło mnie przeziębienie niestety... bol gardła, męczący katar i zatoki. Domowe sposoby nie pomagają wcale 😩 jak moge się jeszcze ratować? Miałyście przeziębienie w ciąży?
Paracetamol i pod kołdrę, dużo pic, witaminka c, inhalacje z soli fizjologicznej albo sol morska do nosa. Na gardło w sprayu tantum Verde albo mi ginekolog mowil ze chyba septolete jak dobrze kojarzę można

Paracetamol i pod kołdrę, dużo pic, witaminka c, inhalacje z soli fizjologicznej albo sol morska do nosa. Na gardło w sprayu tantum Verde albo mi ginekolog mowil ze chyba septolete jak dobrze kojarzę można
Gorączki nie czuje. Czuje ze mnie gardlo rozsadza z bólu i katar wykańcza na tyle ze nie mam siły

reklama
Do góry