agaaataaaa
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedziW ciąży tylko acard, ja heparyny nie dostałam
W ciąży nie plamiłam po acardzie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedziW ciąży tylko acard, ja heparyny nie dostałam
W ciąży nie plamiłam po acardzie.
No dokładnie, acard to Ace, to to polocard i aspiryna, ogólnie właśnie podrażnia żołądek, a ja te układy pokaromowe ma wrażliwe. I właśnie obawiam się jak to może wyglądać w takim przypadku z braniem w ewentualnej ciąży...Acard ma aspirynę, niestety po aspirynie też mam wariacje żołądkowo-jelitowe. Zastanawiam się czy po heparynie może być podobny cyrk.
Acard ma aspirynę, niestety po aspirynie też mam wariacje żołądkowo-jelitowe. Zastanawiam się czy po heparynie może być podobny cyrk?
Niby tak i czytałam wlasnie dziś ,że słabo się heparyna wchłania przez przewód pokarmowy, dlatego jest w zastrzykach. Ale w sumie zastrzyk trafia do krwioobiegu i sie rozchodzi po całym ciele. No ale może nie będzie tak zle.no chyba muszą być jakieś sposobyRaczej nie bo heparyna to zastrzyk podskórny więc nie ma z jelitami nic wspólnego![]()
Dzięki za odpowiedź. Czemu myślisz że nic nie było? Rozjechane cykle też mogą być owulacyjneU mnie po poronieniu pierwszy okres przyszedł po ponad 42 dniach (nie pamietam dokładnie ile, ale u mnie zawsze bylo mniej więcej 30 dni jak w zegarku) i kolejny...po 25 dniach. Olałam temat starania w tamtym czasie (robiłam 8nne badania w tym czasie) ale i tak nic by z tego nie było biorąc pod uwagę, że cykle mi się rozjechały. Każdy jest inny, nie przewidzisz jak organizm się zachowa. Lekarz mówi czekać to bym poczekała.
nDzięki za odpowiedź. Czemu myślisz że nic nie było? Rozjechane cykle też mogą być owulacyjneja się bardziej zastanawiałam pod kątem bezpieczeństwa, a nie samej skuteczności w kwestii poczęcia
![]()
A myślałam, że to ja coś za dużo dziś wypiłamProszę cię zmień nick, bo mi się miesza
n
Jestem nowa tu na forum, nie widziałam, że ktoś ma już taki Nick.Proszę cię zmień nick, bo mi się miesza
n
Musisz napisać do ani, naszej adminki, ona powinna go zmienić.Jestem nowa tu na forum, nie widziałam, że ktoś ma już taki Nick.
W jaki sposób można go zmienić?