M
madziejkaa359
Gość
Jejku mam jedno dziecko, dziewczynkę [emoji85] tylko słownik zjadł mi słowo teraz przed drugaA jakiej płci masz dzieci?
Ja na wszystkie wizyty chodzę z mężem i jest to dla Nas niesamowite doświadczenie [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku mam jedno dziecko, dziewczynkę [emoji85] tylko słownik zjadł mi słowo teraz przed drugaA jakiej płci masz dzieci?
Ja na wszystkie wizyty chodzę z mężem i jest to dla Nas niesamowite doświadczenie [emoji7]
Ja mam podobnie , teraz jak wiem , że zaraz kichnę to zginam się do przodu i pomaga. Obecnie jak kicham to też nie wiem czy nie zwymiotujeJa dzisiaj rano w ogóle, jak kichnęłam to tak mnie zabolał brzuch ze juz oczywiście spanikowałam.. ale później przeczytalam ze przy gwałtownych ruchach mogą być tak bolesne wlasnie więzadła, więc mam nadzieję że to tylko to
No właśnie ja leżałam na plecach chwile i to chyba dlatego:/Ja mam podobnie , teraz jak wiem , że zaraz kichnę to zginam się do przodu i pomaga. Obecnie jak kicham to też nie wiem czy nie zwymiotuje [emoji53]. No , ale przy każdym kichaniu zginam się w połowie do przodu , tak przykurczam i pomaga
Ja mam takie ostre kłucie mięśni brzucha jak dmucham nos, kaszlnę lub szybko wstanę z krzesła. Normalnie czasem aż przyklęknę z tego bólu. :/Ja dzisiaj rano w ogóle, jak kichnęłam to tak mnie zabolał brzuch ze juz oczywiście spanikowałam.. ale później przeczytalam ze przy gwałtownych ruchach mogą być tak bolesne wlasnie więzadła, więc mam nadzieję że to tylko to
Nie przejmuj się, ja ciągle bekam, włosy na ciele mi szybciej rosną i zaczęłam się czuć taka obrzydliwa :/ na brzuchu nawet pojawiła mi się linia ciemniejszych włosków...Też mnie przy kichaniu bolitaki jakby skurcz! Pocieszylyscie mnie, że nie jestem sama
ja dzisiaj gotowałam rosół oi tak mi obrzydliwie śmierdzi w mieszkaniu, że nie wytrzymam
pierwszy raz mnie tak odrzuciło od zapachu. I cały czas mam odruch wymiotny ( głośny
) ale bez finału
więc chodzę po domu i wydaje dziwne dźwięki haha. Taka jestem obrzydliwa
czekam aż się przewietrzy
![]()
Ja mam dzisiaj 9+2 i zdecydowanie jest to zaczęty 10 tydzieńDziewczyny, z ciekawości bo nigdy nie wiem jak to liczycie? - zaczynacie 8 tydzień wówczas gdy jest np 8+1, 8+2 itd. Czy to już jest dla Was 9 tydzień bo on już leci a 8 się w sumie skończył?![]()