reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jak nawal bedziesz miala zawsze idzie mrozic zeby sie nie marnowalo
Dzięki [emoji38][emoji38] nie mam najmniejszego zamiaru się poddać [emoji16] piję dużo bawarek w ciągu dnia, czyli herbat z mlekiem i siostra się śmieje że jak przyjdzie nawał pokarmu to nie będę miała już do czego ściągać [emoji38][emoji28]

reklama
Ja tez dlatego nie wierze zeby maly mial 3200[emoji23]bardziej obstawiam 2800[emoji38]
Ja to troche zaczynam podchodzic sceptycznie do tych szacunkow wag. Na poczatku stycznia niby mala wazyla 2300, 2 tygodnie pozniej 2600, 4 dni pozniej mialam ktg i przy ktg ale juz w szpitalu i babka mi mowi 3kg [emoji33] ja na to: Pani doktor, prawie pol kilo w cztery dni !?!?!? I ona powiedziala ze margines bledu to jakies 15%. To przy tych liczbach jakies 0,5kg roznicy [emoji1787] nastepna wizyta 6.02 znow u niej w gabinecie. Wiec wtedy zobaczymy jak z waga ....

Ja mam termin na 19 lutego, ale nie zanosi się, żebym do tego czasu urodziła 🙈
Ja na 18 luty i też nic nie zapowiada, żeby się coś szybciej wydarzyło ☺️ coś mi się wydaje, że raczej przenoszę jeszcze 😂 mały się wierci w brzuszku, miejsca mu brakuje ale wyjść nie chce 🙂

Ja to troche zaczynam podchodzic sceptycznie do tych szacunkow wag. Na poczatku stycznia niby mala wazyla 2300, 2 tygodnie pozniej 2600, 4 dni pozniej mialam ktg i przy ktg ale juz w szpitalu i babka mi mowi 3kg 😱 ja na to: Pani doktor, prawie pol kilo w cztery dni !?!?!? I ona powiedziala ze margines bledu to jakies 15%. To przy tych liczbach jakies 0,5kg roznicy 🤣 nastepna wizyta 6.02 znow u niej w gabinecie. Wiec wtedy zobaczymy jak z waga ....
Dokładnie ja też biorę to z przymrużeniem oka, ostatnio miałam wizytę w czwartek i lekarz mi podał wagę 2900 a w sobotę po ktg też mi zrobili usg i mi powiedzieli wagę 3500. Więc aż się roześmiałam jak to możliwe 😂

Kurde to ja myslalam ze pajac wystarczy... chyba zapytam poloznych na oddziale. Kombinezon mamy dosc gruby i do tego jakis polarowy kocyk. Kombinezon ma rekawiczki, chociaz nawet nie wiem czy one sie nie zsuna z takich malych lapek, pewnie bedzie miala raczki schowane w rekawie. No i nie mam zadnej cieplej czapki... zakladacie zwykle bawelniane czy cieple??? U nas jest kaptur w kombinezonie.
Ja juz nie zakładam kombinezonu. Tylko prosto do fotelika i spiworka 😀czapeczke bawełniana 😀

reklama
Do góry