Jivka
Moderator
Dlatego ja unikam cesarki, bo się boję cewnikowania [emoji85][emoji85][emoji85]
Wystarczy głośno krzyczeć żeby cewnikowali po znieczuleniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dlatego ja unikam cesarki, bo się boję cewnikowania [emoji85][emoji85][emoji85]
Mnie zapomnieli zacewnikowac, więc zrobili to po znieczuleniuDlatego ja unikam cesarki, bo się boję cewnikowania![]()
Mi nie zdążyli dać antybiotyku na gbsa, potem po porodzie dostawałam zastrzyki 2 tyg 2 razy dziennieMnie zapomnieli zacewnikowac, więc zrobili to po znieczuleniu
Mój szpital jest tak nieogarnięty jak sobie podsumuje pobyt u nich, zapomnieli prawie dać antybiotyku na gbsa, bo na sali nie było wypełnionej karty pacjenta, zapomnieli zadzwonić do ojca, żeby zobaczył małego, nie dali mi przeciwbólowych do pionizacji i zapomnieli że idę do domu, więc wyszłam bez wypisu i źle brałam antybiotyk, bo dawkowanie było na wypisie.
Cud, że żyje![]()
Mnie zapomnieli zacewnikowac, więc zrobili to po znieczuleniu [emoji85][emoji85]
Mój szpital jest tak nieogarnięty jak sobie podsumuje pobyt u nich, zapomnieli prawie dać antybiotyku na gbsa, bo na sali nie było wypełnionej karty pacjenta, zapomnieli zadzwonić do ojca, żeby zobaczył małego, nie dali mi przeciwbólowych do pionizacji i zapomnieli że idę do domu, więc wyszłam bez wypisu i źle brałam antybiotyk, bo dawkowanie było na wypisie.
Cud, że żyje [emoji1787]
Ja miałam planowane cięcie, więc wszystko powinno być jak w zegarku, ale chyba nawet tak prosta rzecz ich przerosłaMi nie zdążyli dać antybiotyku na gbsa, potem po porodzie dostawałam zastrzyki 2 tyg 2 razy dziennie
Ale córka nie załapała tego świństwa
Brakuje morfologii, te wyniki, które pokazałaś są super [emoji106][emoji106][emoji106]Dziewczyny co myślicie o takim wyniku mojego faceta?
W drugim pliku jest morfologiaBrakuje morfologii, te wyniki, które pokazałaś są super [emoji106][emoji106][emoji106]