MimiiMalwina
Fanka BB :)
Jeszcze w jeansach ?? Wooo ..
Gdzie te kg ??
Pięknie wyglądasz aaa brzusio jaki slodki
Gdzie te kg ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam i ile Ty przytylas? ! Gdzie te wasze kg?!W majciorach![]()
Nie no ja tez sie ustawilam odpowiednioPrzepraszam i ile Ty przytylas? ! Gdzie te wasze kg?!
Pięknie wyglądasz. Zero uda zero biodra! SzcUplutka jestes
Ustawienie ustawieniem. Ale widać że przybrała tylko w brzuszku. Nóżki chudziutkie. U mnie to uda jak balony A pomyśleć że miałam rozmiar 34..Nie no ja tez sie ustawilam odpowiednio![]()
Jeansy sprzed ciazy ale zakładane tylko na wyjście w te mrozy bo leginsy niestety wszystkie są do kostek i zimno;D a patent na jeansy zdradziła mi położna żeby przeplatać gumkę do włosów miedzy dziurka a guzikiem i wtedy nie uciska w brzuch ;D i szczerze mówiąc to się to sprawdza mega haha tyle ze juz dluzsza bluzka musi być żeby nie było widać rozporka ;DJeszcze w jeansach ?? Wooo ..
Gdzie te kg ??
Ja zawsze mialam raczej waska dupkeUstawienie ustawieniem. Ale widać że przybrała tylko w brzuszku. Nóżki chudziutkie. U mnie to uda jak balony A pomyśleć że miałam rozmiar 34..
No to szacun ze zakladasz przedciazowe dzinsy !!! Ja boje sie nawet patrzec na mojeJeansy sprzed ciazy ale zakładane tylko na wyjście w te mrozy bo leginsy niestety wszystkie są do kostek i zimno;D a patent na jeansy zdradziła mi położna żeby przeplatać gumkę do włosów miedzy dziurka a guzikiem i wtedy nie uciska w brzuch ;D i szczerze mówiąc to się to sprawdza mega haha tyle ze juz dluzsza bluzka musi być żeby nie było widać rozporka ;D
Na 19.02. mam termin z miesiączki, ale z usg wyszło dzisiaj 1.03.Zniknie zgaga, zobaczysz
Hmm 1 marca dziwnie..
Ja myślałam że masz tak jak ja na 18 lutego
Mój w 37tc 2900. A jutro 39 tc po wizycie dam znać ile przybrałja się boję..
Ale tak.na prawdę my kobiety jesteśmy silne bestie i damy sobie radę
Ile twój maluszek waży?
Mój książkowo w 38+4 ważył 3200![]()