reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O widzisz to zależy właśnie od organizmu, ja krwawiłam, ale tak (jak od 3dni)to krwawiłam ostatnio 17 w szpitalu po lyzeczkowaniu, krew niesamowita... a teraz znów nie nadążam podpasek zmieniać. Trochę mi czasem słabo jak poleci więcej. Nie mam gorączki przy tym nic niepokojącego... tylko jak z ,,kranu”
A jesteś pewna ze to nie okres? Trochę wcześnie ale w sumie w każdym przypadku jest chyba inaczej. Ja o dziwo zaczynam się czuć jak przed okresem chociaż według lekarza to tez za wcześnie. Najlepiej to skonsultować i wszystko będziesz wiedzieć :)

reklama
A jesteś pewna ze to nie okres? Trochę wcześnie ale w sumie w każdym przypadku jest chyba inaczej. Ja o dziwo zaczynam się czuć jak przed okresem chociaż według lekarza to tez za wcześnie. Najlepiej to skonsultować i wszystko będziesz wiedzieć :)
Możliwe, ze to okres. Wiece jak człowiek panikuje jak nie wie co się dzieje... zaczelo się od wtorku i z każdym dniem coraz więcej...

Dziewczyny jak w ciąży bierzecie lub brałyście encorton ? Do kiedy?

Ja dziś mam 12+0. Biorę 10 mg. Immunolog mi dziś rozpisał że do końca 16 tygodnia 10 mg, później 17 tc- 7.5 mg, 18 tc- 5 mg, 19 tc- 2.5 mg i 20+0 już bez encortonu.

Chyba ok co ? Biorę z uwagi na wysokie NK.
Rzekłabym ze idealnie ;)

5 tyg to wcale nie jest za wczesnie

A czy miałyście przy miesiączce obfite krwawienie i ból w okolicy jajników?
Ile trwała u Was obfita miesiączka ?
Moja @ po łyżeczkowaniu była bardzo obfita, bolesna jak nigdy, musiałam nabrać się prochów przeciwbólowych. Pierwszy dzień to były takie brązowe plamienia, a pozniej jak się rozkręciła to nie mogłam jej opanować, te obfite krwawienia trwały okolo 4 dni i pozniej około 3 dni plamień

Ostatnia edycja:
A czy miałyście przy miesiączce obfite krwawienie i ból w okolicy jajników?
Ile trwała u Was obfita miesiączka ?
Ja miałam bóle w okolicy macicy, ale mniejsze niż standardowo przy miesiączce, krwawienie 6 dni, trochę mniejsze niż w normalna miesiączkę. Chyba każda kobieta ma inaczej z tego co zauważyłam.

reklama
Moja @ po łyżeczkowaniu była bardzo obfita, bolesna jak nigdy, musiałam nabrać się prochów przeciwbólowych. Pierwszy dzień to były takie brązowe plamienia, a pozniej jak się rozkręciła to nie mogłam jej opanować, te obfite krwawienia trwały okolo 4 dni i pozniej około 3 dni plamień
U mnie bardzo podobnie [emoji106]

Do góry