reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Noooo, w szoku byłam ze są już takie dużeWowjakie widoczne już
![]()

Izabela52
SuperDziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usg
co do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku
inne badania tez ok
22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne

Pięknie ❤niech rosną zdrowo .Dziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usg
inne badania tez ok
A
Alek91
Gość
Oooo, to chyba pierwsze bliźniaki na forum?? Wspaniałe <3Dziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usg
inne badania tez ok
a co do Norwegii, moja przyjaciółka usłyszała od lekarza tam, że w 1 trymestrze nie robią badań, bo wyznają zasadę, że zarodek który ma przetrwać to przetrwa...
Dlatego co miesiąc przylatywała do PL do lekarza. Za to w drugiej ciąży lekarz w Norwegii był już bardziej ludzki...
Cudne maluchyDziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usg
inne badania tez ok

Smaily
A zaszczepią Cię? W tej ankiecie jest pytanie o ciążę i jak zaznaczysz że tak to Cię lekarz chyba nie przepuści.U mnie pogoda okropna, zimno i pada cały dzień
strasznie się pokłóciłam z partnerem, moje drugie szczepienie na covid przesunęli na środę - on twierdzi, że absolutnie nie powinnam się szczepić, a ja mimo wszystko się zdecydowałam. I bądź tu mądry, ciche dni mnie czekają
W Polsce w ogóle jakiekolwiek szczepienia w ciąży są niezdrową sensacją. Krztusiec, grypa. Byłam w ciąży dwa razy i nigdy żaden lekarz nie zająknął się że może powinnam. Mi udało się zaszczepić obiema dawkami na covid zanim zaszłam.
Najwyżej zaszczepią Cię jeszcze raz jak urodzisz

Emilcia88
Jestem w drodze i krzyczę na mojego że ma zawrócić do domu XD moja głowa ma same czarne scenariusze xd
reklama
Ania936
A czemu zrezygnujesz z Gyncentrum?Wiesz ci umów się A co Ci szkodzija mam wizytę jutro A prenatalne mam w Gyncentrum i jeszcze w jednym miejscu pod koniec kwietnia. Z tym że z Gyncentrum raczej zrezygnuje