M
Ma_k
Gość
Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki Magda, wszystko musi być dobrzeJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
Przy takiej temperaturze pewnie zrobią Ci test na koronawirusa w szpitalu, 3mam kciuki! Bądź dzielna!Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
RozumiemJa od 3 tyg biore SSRI, bo nie dawalam rady z moimi lękami i wlasnie chyba zatrzymal mi sie okres...test negatywny a dzis 30 dc. Nie wiedzialam, ze tak moze sie dziac i juz nie wiem co robic, przedwczoraj przeryczalam caly wieczor. Zastanawialam sie czy juz nie rzucic tych lekow.
Trzymam kciukiJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
Nie mam przepisanego, tylko duphek. Przed ciążą nie zdążyłam zrobić badań na trombofilię.
Doczytalam już ze pojechałaś na sor i bardzo dobrze. To właśnie mialam Ci napisać. Że albo na sor albo dzwoń po karetkę. Bo już samo to że nie możesz nawet się podnieść z łóżka bo tak Ci się kręci w głowie, już nie jest dobrym objawem.Właśnie chodzi o to, że ja nawet nie mogę stanąć na nogach bo się przewracam przez zawroty głowy i od razu wymiotuję. Jakiś dramat.
Dla mnie to czarna magia, nie znam sięTrzymam kciuki![]()