Tak, ale nie do wszystkich, nasza ma taka zebre w rozne kolory, wieszam jej na macie i ona sobie ja lapie i macaDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
reklama
Jeszcze jedno pytanie. Czy któryś maluszek z naszego forum mial lub skaze bialkowa ?
U nas twarz wyglada slabo, doktor twierdzi ze to AZS ale po żadnych kremach nie vhce zejść. Obawiam się czy to nie pokarmowe i nie czeka mnie kolejna zmiana mleka ;/
U nas twarz wyglada slabo, doktor twierdzi ze to AZS ale po żadnych kremach nie vhce zejść. Obawiam się czy to nie pokarmowe i nie czeka mnie kolejna zmiana mleka ;/
Maluszek001
Fanka BB :)
Co sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować. 
Maluszek001
Moja raczej nie. Woli jak ja jej pokazuje i tylko otwiera buzie żeby dać jej polizaćDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
Mikstura
Moja zaczęła łapać nad sobąDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
Tez o tym ostatnio myslalam żeby się z małą wykapac.Co sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()
Mikstura
Ja też się nad tym zastanowiamCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()
KarolinaAnna.K
Moja panna w zeszłym tygodniu dużo się bawiła rączkami i łapała ulubione zabawki, a potem przyciągała do buzi. W tym tygodniu robi to rzadziej.Dzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
KarolinaAnna.K
Ja mam taki zamiarCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()
reklama
Maluszek001
Tez o tym ostatnio myslalam żeby się z małą wykapac.
Ja też się nad tym zastanowiam![]()
Czyli próbujemyJa mam taki zamiar![]()