reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
dziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem🙄 chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi😱 a zaznaczę że nie karmie 😬
Ja juz dawno wspolzyje😂

Dziewczyny czy wy też ciagle sprzątacie? 😂 Ja ciagle sprzatam i ciagle mam balagan. Normalnie mam dosc. Nie ma dnia żebym poprostu sobie usiadła i nic nie robiła.. Strasznie mnie to denerwuje...
Ja tylko zmywam codzinnie, a całą resztę myje raz w tygodniu 😌 mój partner stwierdzil, że on i tak nie widzi różnicy jak posprzątam 😂 nie wiem czy to źle czy dobrze 😂

I co ci powiedzieli ze to kwestia?
Z buzią doktor stwierdziła, że to trądzik niemowlęcy, ale wtedy jeszcze nie było zmian na dłoniach i stopach. Ale ogólnie oglądając skórę mówiła, że możliwe, że skóra atopowa i polecała rzadsze kąpiele i przemywanie skóry płynem micelarnym.

Z buzią doktor stwierdziła, że to trądzik niemowlęcy, ale wtedy jeszcze nie było zmian na dłoniach i stopach. Ale ogólnie oglądając skórę mówiła, że możliwe, że skóra atopowa i polecała rzadsze kąpiele i przemywanie skóry płynem micelarnym.
Tak najlepiej szybie prysznice, tylko z maluchem to trochę ciężko 😁 polecam wam to do kąpieli i z tego balsam. U nas ratuje skórkę.

Załączniki

• Screenshot_20210506_201003_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210506_201003_com.android.chrome.jpg
    200,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry