reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dzoewczyny zaobserwowałam u corki ze w nocy podczas snu kreci intensywnie glowa w prawo i w lewo. Takie jakby machanie. Jest tk dosc intensywne, takie szybkie ruchy. Dzieje się tak parę razy j wygląda to jakby corka probowala przewrócić sie w druga stronę bo przy tym podnosi nóżki itp . Ale niepokoi mnie te krecenoe glowka, nie wiem czy to normalne. Ktoras z Was zauwazyla cos takiego u malucha ?
Moja córka tak robi jak jest śpiąca i próbuje usnąć, też robi tak stosunkowo od niedawna :)

reklama
Najlepsze to byla historia nie pamietam jak nazywala sie ta dziewczyna ubrala sie w ladna sukienke i w odwiedziny do rodziny pojechala i maly takiego psikusa zrobil ze kupka wystrzelila z pupki wprost na sukienke😂😂😂

Dzoewczyny zaobserwowałam u corki ze w nocy podczas snu kreci intensywnie glowa w prawo i w lewo. Takie jakby machanie. Jest tk dosc intensywne, takie szybkie ruchy. Dzieje się tak parę razy j wygląda to jakby corka probowala przewrócić sie w druga stronę bo przy tym podnosi nóżki itp . Ale niepokoi mnie te krecenoe glowka, nie wiem czy to normalne. Ktoras z Was zauwazyla cos takiego u malucha ?
Tak, u nas to standard w nocy. Do tego czesto jeszcze macha raczkami. Pytalam polozna o to, mowila ze normlne 😉

No to nieźle!;D ja uwielbiam takie nocne niespodzianki. Albk w dzień. Pojdzie kupa- mała zaciesz. Matka zmieni pampersa a dziecko stwierdzi ze to jeszcze nie wszystko. Kolejna zmiana ;D a za chwile stwierdzi ze jeszcze dorobi.;D i 3 pamper idzie w ruch. A ten usmiech z tego powodu jest nie do opisania ;D
A co do tego krecenia główką to pojawiło się u nas dosyć niedawno i wygląda to przerażająco jak dla mnie. To takie troche rzucanie jej na boki dlatego mnie zmartwiło
Dlatego ja zawsze czekam, bo moja czasem wali 3/4 wystrzaly pod rzad. Jak zrobi pierwszy to jest chwila oczekiwania zanim zmienie pampera 😂 zwlaszcza widze ze ja jeszcze coś kręci ☺️

Dlatego ja zawsze czekam, bo moja czasem wali 3/4 wystrzaly pod rzad. Jak zrobi pierwszy to jest chwila oczekiwania zanim zmienie pampera 😂 zwlaszcza widze ze ja jeszcze coś kręci ☺️
Ja też zawsze czekam z 5 minut, żeby zrobiła do końca, bo nigdy na jednym strzale się nie kończy 😅 chyba, że zaczyna płakać szybciej to wiem, że już skończyła i piecze kupa w dupsko 😅

reklama
Do góry