Ja sie nastawiam na gotowanieDziewczyny będziecie dawac sloiczki czy będziecie gotować dla maluchów?tak się pytam z ciekawości. Ja tym razem stawiam na wygodę i kupuje sloiczki
poprzednio nie posłuchałam pediatry jak mówił że swoiczki to wygoda
teraz się słucham
![]()
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Ja planuję rozszerzać diete metoda BLW gdzieś koło 6mies, chyba że będzie się wcześniej interesował, a widzę, że już czasami zaczyna wodzić wzrokiem za nami jak jemyDziewczyny będziecie dawac sloiczki czy będziecie gotować dla maluchów?tak się pytam z ciekawości. Ja tym razem stawiam na wygodę i kupuje sloiczki
teraz się słucham
![]()
O to to to, my tak samoJa planuję rozszerzać diete metoda BLW gdzieś koło 6mies, chyba że będzie się wcześniej interesował, a widzę, że już czasami zaczyna wodzić wzrokiem za nami jak jemya my lubimy zjeść, więc często nas takich widzi
także kupnych słoiczków raczej nie, chyba że gdzieś w podróży
Mikstura
No właśnie ja też wczoraj ze trzy razy motałam zanim było ok. Miałam wrażenie, że plecy ma jakoś za prostoJa wczoraj robiłam trzy podejścia do założenia chusty. Mamy tą zwykłą. Za pierwszym razem ryczała. Przy drugim podejściu zaczęła robić kupę. Dopiero zac trzecim razem się udało. I tak jak piszesz, bujalam się w trakcie wiązania, a jak zaczęła mocniej marudzić to przeszłam się po pokoju i dopiero dalej wróciłam do wiązania. Spała w chuście 2 godziny, a ja w końcu odzyskałam ręce. Super sprawa![]()
Maluszek001
W planach mam gotowanie samodzielnieDziewczyny będziecie dawac sloiczki czy będziecie gotować dla maluchów?tak się pytam z ciekawości. Ja tym razem stawiam na wygodę i kupuje sloiczki
teraz się słucham
![]()
G
gość _199
Gość
Ja będę rozszerzała blw, ale jeżeli będzie trzeba coś podać łyżeczka, to na pewno sama ugotuje, bo i tak młody będzie jadł to samo co ja od początku. Ja jem same zupy krem, owsianki itp.
Nie będę też dawała kaszek tych w proszku.
Nie będę też dawała kaszek tych w proszku.
Ja też mam taki plan że będę sama gotować ale raz na jakiś czas jak zje słoik to też się nic złego nie stanieDziewczyny będziecie dawac sloiczki czy będziecie gotować dla maluchów?tak się pytam z ciekawości. Ja tym razem stawiam na wygodę i kupuje sloiczki
teraz się słucham
![]()
G
gość _199
Gość
Ja niestety nie mam dziecka drugiegoJa też mam taki plan że będę sama gotować ale raz na jakiś czas jak zje słoik to też się nic złego nie stanieWidzę że dziewczyny piszą o rozszerzeniu BLW, czy któraś z was już stosowała przy poprzednich maluszkach?
reklama
rosenberg
Jak u nas ojciec się obudzi to od razu pokaże mu ten postRany dziewczyny ale się wyspałam, Młody zrobił pobudkę o 6 więc tata go przejął na zabawę i dali mi pospać aż do terazczuje się jak nowonarodzona
A teraz śniadanie do łóżka
no czasami ten mój mąż jest kochany
![]()