TakW wózku na dworze??
reklama
Nowy wozek,uzywany od 2 msc odkąd wyszlysmy ze szpitala. I puscily szwy w gondoli ;/ zamiast wymienić na nową to chcą naprawić i zabrać gondole na 1.5 tygodnia;/ nie dość że mala na spacerach w gondoli to i w domu w dzień tylko akceptuje wozek podczas drzemek ;DO jeciu nowy wozek?
*Katarina*
Fanka BB :)
Jak wszyscy to wszyscy. My dzisiaj tak
ta czapeczka tylko na chwilę bo nie spodziewałam się że tak ciepło
. I pieluszka bambusowa obowiązkowo bo Olcia lubi się wtulić jak idzie spać.
Od dzisiaj przy takich temperaturach chodzimy w domu w body z krótkim rękawem, leginsy i skarpetki. Tak jak Beti pisała lepiej żeby dziecko lekko zmarzło niż się przegrzało
My księdzu daliśmy 200 zł na chrzciny. I jeszcze trzeba dać kościelnemu i organiście. Znaczy nie trzeba ale tak się u nas przyjęło ...

Od dzisiaj przy takich temperaturach chodzimy w domu w body z krótkim rękawem, leginsy i skarpetki. Tak jak Beti pisała lepiej żeby dziecko lekko zmarzło niż się przegrzało
My księdzu daliśmy 200 zł na chrzciny. I jeszcze trzeba dać kościelnemu i organiście. Znaczy nie trzeba ale tak się u nas przyjęło ...
Załączniki
rosenberg
G
gość _199
Gość
KarolinaAnna.K
A my w chuście miałyśmy dwa spacerki i nie mam zdjęcia :/
reklama
Michalina_25
a my bylismy u pediatry, zauwazylam u małego taka kulke przy odbycie, przy dotykaniu widac było ze boli. Dostaliśmy antybiotyk bo to początki ropniaka, zapalenie gruczoła
mam nadzieje ze antybiotyk zahamuje i nie dojdzie do ropy