No ja bardzo lubie ta nasza grupe. Rzeczywiscie jest pelna szacunku ze kazdy podejmuje swoje decyzje. I w nich sie wspieramy - bardzo Was lubie dziewczyny. I tyle pomyslow jak mozna ułatwic sobie zycie z malym bobsem !Kurcze dziewczyny czasem czytam inne tematy i jestem pod wrażeniem, że tu nie ma ani grama hejtu czy kłótni, szok normalnie![]()
reklama
Nie zapeszajKurcze dziewczyny czasem czytam inne tematy i jestem pod wrażeniem, że tu nie ma ani grama hejtu czy kłótni, szok normalnie![]()
G
gość _199
Gość
Dziewczyny po ponad 3 miesiącach zaczęłam się przyglądać mojemu ręcznemu laktatorowi, okazało się, że tak długi czas odciagam mleko na fazie stymulacji, a nie odciągania 

Tez bardzo lubię tu wchodzićNo ja bardzo lubie ta nasza grupe. Rzeczywiscie jest pelna szacunku ze kazdy podejmuje swoje decyzje. I w nich sie wspieramy - bardzo Was lubie dziewczyny. I tyle pomyslow jak mozna ułatwic sobie zycie z malym bobsem !![]()
U nas niby 30 stopni bez wiaterku ale odczuwalne chyba więcejHaha to jeszcze bardziej rozebrany niż mój![]()
G
gość _199
Gość
Mój ma bodziaka ja długi rękaw i do tego spodenki długie, ale gole stopki. Przykrywam go kołderką na spanko i kocykiem. On lubi spać w ciepelku.Dziewczyny kochane a jak ubieracie teraz maluchy do snu?;p ubieranie mojej młodej to odwieczny problem dla mniesama mam problemy z tarczycy i inne odczuwanie temperatury i nigdy nie wiem kiedy młodej ciepło a kiedy zimno ;D
Ja małemu tylko pampers i body na długi rękawDziewczyny kochane a jak ubieracie teraz maluchy do snu?;p ubieranie mojej młodej to odwieczny problem dla mniesama mam problemy z tarczycy i inne odczuwanie temperatury i nigdy nie wiem kiedy młodej ciepło a kiedy zimno ;D
Michalina_25
Fanka BB :)
ospamoxBardzo mi przykro, a co macie za antybiotyk ?
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
do konca nie wiadomo, przy podcieraniu mogl sie uszkodzic gruczol i sie zapalenie zaczelo robicA od czego to?