reklama
No właśnie, ten mój prywatny lekarz też mi dał numer do siebie i już kilka razy dzwoniłam do niego jak miałam jakieś wątpliwości. A ten drugi przyjmuje tylko raz w tygodniu i wogóle raczej ciężko sie do niego dostać jak się nie ma umowionej wizyty wcześniej.
Natalia9898
Fanka BB :)
No właśnie mnie zbadał tylko na pierwszej wizycie usg u siebie nie ma a tak to zleca tylko badania i wpisuje do karty ciąży , trochę głupio płacić 200 zł za nic tak w zasadzie chociaż wiem że jakby się cud działo to by pomógł
MiśZielinka
Hej, mi dokuczają bóle pleców i tak jakby bóle kości ogonowej, które promieniują w dół. Też nie wiem czy to normalne. Pytałam się koleżanek, które były w ciąży one też miały podobne bóle.
Już sama nie wiem![]()
Bratnia dusza. Mnie też boli. Niby jest to normalne ze względu na napieranie narządów na kość ogonową..
MiśZielinka
@Natalia9898
Ja miałam szyjkę sprawdzana 3 x od 6tc a chodziłam co tydzień na usg. Ostatnie miałam 11. 05 i doktor nie sprawdzał.
Ja miałam szyjkę sprawdzana 3 x od 6tc a chodziłam co tydzień na usg. Ostatnie miałam 11. 05 i doktor nie sprawdzał.
U mnie ból nasila się jak zbliża się wieczór.Bratnia dusza. Mnie też boli. Niby jest to normalne ze względu na napieranie narządów na kość ogonową..
To nie jestem sama

Ja biorę Duphaston, ale mam wizytę we wtorek, więc może się to zmienić. Na początku ciąży rozmawiając z lekarzem zakładaliśmy że w 2 trymestrze będziemy odstawić. W ciąży z synem bałam się odstawić i miałam prawie przez całą ciąże. Trochę też nie ufałam swojej poprzedniej lekarce.Kochane, bierzecie nadal duphaston/luteine? Ja biorę duphaston, ale lekarz kazał powoli odstawiać. I znów mam stresa.....
MiśZielinka
Kochane, bierzecie nadal duphaston/luteine? Ja biorę duphaston, ale lekarz kazał powoli odstawiać. I znów mam stresa.....
Hej u mnie podobnie.
Mam wybrać leki do końca opakowania i będziemy odstawiać. Powiem szczerze, że też mam stresa bo to jednak są konkretne leki ale z drugiej strony ten doktor kazał mi odstawić acard i wyszło na dobre więc niewiem czy mam powód do tego żeby mu nie ufać.
W sumie zawsze do tych leków można wrócić..
reklama
Krakowianka89
Ja miałam Douphaston, Luteine i estrofem do 10tygodnia. Potem z tego co mi pani doktor wytłumaczyła, łożysko juz jest w pełni wykształcone i przejmuje punkcje podtrzymywania ciązy, więc nie ma potrzeby brania dodatkowo hormonów. Więc ja od 10tego stopniowo wszystko odstawiałam i od 12tego jestem już tylko na witaminachHej u mnie podobnie.
Mam wybrać leki do końca opakowania i będziemy odstawiać. Powiem szczerze, że też mam stresa bo to jednak są konkretne leki ale z drugiej strony ten doktor kazał mi odstawić acard i wyszło na dobre więc niewiem czy mam powód do tego żeby mu nie ufać.
W sumie zawsze do tych leków można wrócić..