Michalina_25
Fanka BB :)
u nas też już tak byłoNasza za to po raz piereszy zbombiła sie w trakcie kąpieli![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas też już tak byłoNasza za to po raz piereszy zbombiła sie w trakcie kąpieli![]()
ooo to moja robi nadal kilka dziennieMoja robi co 2-3 dzień. Ale wtedy robi po 3, 4 kupkii jak mówisz wylatuje bokami
Nieee, na ujastkachNa Kopernika chyba wlasnie, tak? U mnie rana wyglada bardzo estetycznie.
Ale Kopernika też ma dobrą renome! Pod prawie każdym wzgledem oprócz poloznych bo tu słyszałam, że 50/50 i oprócz jedzeniaNieee, na ujastkach![]()
Tak, mobilizacja blizny pomaga zapobiegać zrostom. Nawet nie wiedziałam, że to ma takie znaczenie i tyle trwa. Ja wciąż chodzę do fizjoterapeuty i wciąż jeszcze boli jak mi robi tą bliznę, a docelowo nie powinno boleć. Na szczęście wszyscy mówią, że mam ładnie zszyte.Hmmi się wydaje że regularne masaże mogą im zapobiec. Ale sama nie wiem![]()
Mnie nic nie boli jak masuje od początkuTak, mobilizacja blizny pomaga zapobiegać zrostom. Nawet nie wiedziałam, że to ma takie znaczenie i tyle trwa. Ja wciąż chodzę do fizjoterapeuty i wciąż jeszcze boli jak mi robi ta bliznę, a docelo ,z, s, zwo nie powinno boleć, ale na szczęście wszyscy mówią, że mam ładnie zszyte.
Jak ja też na ruski rok pomiędzy wizytami u fizjo sobie masuję, to też jakoś specjalnie nie czuję, ale to dlatego, że to taka powierzchowna mobilizacja blizny z zewnątrz, a ona mi robi tam głęboko, że wszystkie warstwy niby czujeMnie nic nie boli jak masuje od początku![]()
Ja sobie Aż paluchy wbijam, albo Blizne ciągnę do góryJak ja też na ruski rok pomiędzy wizytami u fizjo sobie masuję, to też jakoś specjalnie nie czuję, ale to dlatego, że to taka powierzchowna mobilizacja blizny z zewnątrz, a ona mi robi tam głęboko, że wszystkie warstwy niby czujena pierwszej wizycie jakby mi igły wkłuwała, a teraz to tylko czasem mocniej zaboli.
Podobno miała kiedyś pacjentkę, co dopiero po roku od cc przyszła i jak jej zaczęła mobilizować to ją bolało, bo nic z tą blizna przez ten czas nie robiła.
Ja jakoś sama nie potrafię sobie tak agresywnie robić, w ogóle nie lubię tej blizny dotykaćJa sobie Aż paluchy wbijam, albo Blizne ciągnę do góryw ogóle nie jestem delikatna haha.
No ale koleżanka już miała 2 CC i każda trwała z 10 minut, nie narzekała.