reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny ja z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z kieckami? Gdzie rozmiary są normalne a nie z czapy i materiał też dobry ), a nie jak wymięta ściera ?
Powiem ci, że te butiki internetowe mają ladne sukienki ale materiałowo kiepsko. Ja lubię sukienki z mohito niektóre są bardzo milutkie, tak samo reserved 😀

Wczoraj się mąż zaoferował że wstanie do młodej w nocy na karmienie żebym ja odpoczęła, bo stwierdził że po karmieniu moment i usypia. No i tak wstał o godzinie 3 nakarmił, przebrał. no i słyszę że młoda nie śpi. Ale sobie pomyślałam że jak się zaoferował sam to niech się męczy i suypia. Godzina 4 nad ranem budzi mnie że młoda nie śpi i jak ja to robię że ona po karmieniu w nocy moment i śpi:D No więc się przebudziłam i mówię sprawdź czy nie ma kupy bo śmierdzi coś. A on że nie możliwe bo przebrana jest i on z nią siedzi cały czas i ona nie robiła napewno tylko że zasnąć nie może.... No to wstaje, podchodze do młodej a ta w śmiech. Podnoszę ją a tam pamper cały, nogi uwalone, po plecach ***** leci :D mówię do męża " to siedzisz i nie czujesz tego smrodu ? a on " no nie możliwe że ona narobiła tak, przecież ja przy niej cały czas siędze... Młoda się smieje, ja śmiech, od razu mała z dupą pod prysznic. umyłam przebrałam, 5 minut i młoda śpi :D a ja mam polewe z męża od nocy:D

Dziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci🙈

reklama
Do góry