Ja już bylam. Poszlam bo wyjeżdżamy. Jestem wściekła na siebie, że się dalam... Bolała mnie reka 3 dni jakby ktoś dał mi mięśniakaJa idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe byłoa to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki
![]()
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
ja póki co żyję i też sie cykałamJa idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe byłoa to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki
![]()
Michalina_25
Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic
G
gość _199
Gość
Ja nie byłam na tej ostatniejJa idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe byłoa to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki
![]()
Karolina9933
Ja już różnych preparatów próbowałam. Walczymy z tym cholerstwem od urodzenia praktycznie. Oliwką smarowałam i wyczesywałam, potem specjalnym preparatem z emolium na ciemieniuchę a teraz jakiś nowy wypróbowujemy. W miarę pomaga, ale znika na jakiś czas i wraca :/Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic![]()
Załączniki
G
gość _199
Gość
Dlatego tęsknię za karmieniem długim, bo przez pierwszy miesiąc obejrzałam kilka serialów jak on potrafił dwie h w nocy cycka doićmy nawet UPC, hbo i netflix odłączyliśmy bo po co płacić za coś jak od 4 ms od porodu ani razu nie włączyliśmy. wstyd się przyznać ale moja je
G
gość _199
Gość
A może zwykła oliwka ? Ja od początku oliwkuje i nie miał z tym problemu.Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic![]()
Kochana ja tylko wyczesuje po kąpieli. Wiem, że ona się będzie co chwile pojawiać. Moja córka miala nawet do 2 r. Z.Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic![]()
Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic![]()
Dermicin, aerozol na ciemieniuchę, 30 ml | drmax.pl
Dr. Max to apteka internetowa ✚, w której kupisz leki bez recepty ✔️, suplementy diety, dermokosmetyki, sprzęt medyczny ✔️. Szybka wysyłka zamówienia!
męczyłam się tydzień w końcu wzięłam i systematycznie codziennie stosowałam i zeszło.
reklama