G
gość _199
Gość
A dziecku będziesz dawała mięso?Ja jestem wegetarianką, ale wiele wege rzeczy mi nie smakuje. Na przykład te różne wegetariańskie mięsa mają często jakiś taki posmak, którego nie znoszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziecku będziesz dawała mięso?Ja jestem wegetarianką, ale wiele wege rzeczy mi nie smakuje. Na przykład te różne wegetariańskie mięsa mają często jakiś taki posmak, którego nie znoszę.
Właśnie druga pozycja o tym jest, bo mam tą książkęCo do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu![]()
Mam to samoMoja basia do 2 lat jadla wszystko. Teraz je tak mało że szokjest to bardzo denerwujące. Jej dieta jest strasznie uboga. Ostatnio zjadla 4 truskawki to ja się cieszyłam jakby doktorat zrobila
![]()
Jak to???Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana
Jak to możliwe? A co mała dostała w takim razie? i co dalej?Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana
Co?! Jakim cudem.Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana
Do mnie nie przemawia ani smak ani teksturaTofu jest super jak jest dobrze zrobionealbo na słodko w ciastach, tofurnik
![]()
GuacamoleDo mnie nie przemawia ani smak ani teksturajadłospis, z którego miałam przepis jest od dziewczyny, której przepisy sporo ludzi chwali a do mnie mało co przemawiało smakowo, chociaż w jednym przepisie była pasta z awokado i smakowało całkiem dobrze jak na tu, że nie lubię awokado
![]()
Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana