Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Moja przyjaciółka urodziła 02.05 córkę w 36+0 tygodniu36 tc 12.06 już będzie miał 4 msważy dopiero 5,70 kg ale nadrabia
![]()
Mała ważyła wtedy 2490 g, teraz waży 2680. Trochę za mało ale napewno nadrobi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja przyjaciółka urodziła 02.05 córkę w 36+0 tygodniu36 tc 12.06 już będzie miał 4 msważy dopiero 5,70 kg ale nadrabia
![]()
napewnoMoja przyjaciółka urodziła 02.05 córkę w 36+0 tygodniu
Mała ważyła wtedy 2490 g, teraz waży 2680. Trochę za mało ale napewno nadrobi
Mój kończy dzisiaj 3 m-c i waży 6400, 64 cmTo mój tyle miał na 7 tygmały cyckoholik
![]()
My mamy chrzciny teraz w niedzielę, jestem ciekawa jak Antoś będzie się zachowywał w kościeleHej dziewczyny, nie wiem czy już był ten temat:chrzcin, czy już robiłyście czy robicie w najbliższym czasie?
Ja jeszcze nic nie wiem, mieszkamy w Berlinie. Może we wrześniu myślę.
O to mój podobnie, skończył 3 m-ce i waży 6500 kg a ciuchy już 74 muszę ubieraćMój kończy dzisiaj 3 m-c i waży 6400, 64 cm![]()
My mamy chrzciny teraz w niedzielę, jestem ciekawa jak Antoś będzie się zachowywał w kościelebo on najchętniej siedziałby przy piersi
![]()
No u nas nic z nosa nie leci tylko z rana muszę wyciągać smarki bo słychać ze coś tam jest. Zakraplanych odciągam i tak w kółkoMój właśnie też ma lekki latarek od kilku dni, byłam u pediatry aby go obejrzał. Wszystko dobrze ale kazał zakraplać nos, dawać takie kropelki Fenistil na zmniejszenie kataru oraz robić inhalacje z soli fizjo. I tak przez 4 dni.
To ja nawet stanika nie zakladamTez sie tego obawiam, bo chcemy w lipcu robić chrzciny a moja odkąd ma to wędzidełko podcięte to by ciągle siedziała przy cycu. I jak widzi ze odpinam stanik to się masakrycznie cieszy![]()
To ja nawet stanika nie zakladamwcale bo ciągle bym musiała go odpinać, jakoś nie leci mi tak żebym musiała używać tych wkładek laktacyjnych jak z pierworodna, a laktacje mi rozbujała bo karmie tylko piersią a w szpitalu byłam pewna że już nie wykarmię bo była butla konieczna.
U mnie to samo, butelka odrzucona, smoczek też, właściwie nie był używany tylko u lekarza.Ja się mega cieszę że u nas skończyła się era butelki i oby tak pozostało. Ogólnie mloda odrzuciła też smoczek, jak próbujemy jej dać gdy jest nerwowa to zaczyna się jeszcze bardziej wkurzać, ale jak dostaje pierś to już wszystko gra.![]()