marta18691
Fanka BB :)
U nas też pada słońce na okna wsumie mamy otwarty teren gdzie jest bardzo dużo słońcaJak o tym piszesz to topie się jeszcze bardziej niż teraz, teraz mieszkamy od północy i ja już umieram

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też pada słońce na okna wsumie mamy otwarty teren gdzie jest bardzo dużo słońcaJak o tym piszesz to topie się jeszcze bardziej niż teraz, teraz mieszkamy od północy i ja już umieram
Mój to przeważnie o 18 idzie spać i po 21budzi się ale wczoraj padł 17 30 i obudził się 23 45Dziewczyny ile godzin mniej wiecej przed nocnym spaniem Wasze maluchy maja ostatnia drzemke dzienna i jak dluga?
U mnie tak 3 h wcześniej. I to różnie spi bo czasami spi 2 h czasami 30 min. Nie mamy stałych godzin bo mamy taki tryb życia że raz wrócimy o 21 a raz o 19 z zakupówDziewczyny ile godzin mniej wiecej przed nocnym spaniem Wasze maluchy maja ostatnia drzemke dzienna i jak dluga?
Mój malo się poci nie czułam nic nigdyCzy Wasze dzieci mocno pocą sie teraz podczas snu? I czy pot ma jakiś zapach?
Myślałam, że tylko moja w samej pieluszce śpiSama pielucha.
Około 18 usypia i śpi jakoś godzinkę. Potem idzie spać 21-22 ☺Dziewczyny ile godzin mniej wiecej przed nocnym spaniem Wasze maluchy maja ostatnia drzemke dzienna i jak dluga?
U nas nie ma stałych godzin drzemek ani stałej godziny zasypiania, więc ciężko powiedziećDziewczyny ile godzin mniej wiecej przed nocnym spaniem Wasze maluchy maja ostatnia drzemke dzienna i jak dluga?
Mojemu pocą się stopy i ręce (nie tylko dłonie), ale zwykle jak śpi ze mną i jest pod kołdrą. Ale zapachu nie maCzy Wasze dzieci mocno pocą sie teraz podczas snu? I czy pot ma jakiś zapach?