*Katarina*
Fanka BB :)
Ale kochana 5 letnia córka.Młodsza tylko się ślini
![]()
A coś mi zaświtało w głowie jak napisałaś że szybko mówi , ale dziś był ciężki dzień więc chyba pora spaćufff, leżę i kwiczę
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale kochana 5 letnia córka.Młodsza tylko się ślini
![]()
A coś mi zaświtało w głowie jak napisałaś że szybko mówi , ale dziś był ciężki dzień więc chyba pora spaćufff, leżę i kwiczę
![]()
Fajnie mieć takie znajomości!Taki mam zamiarmoja psiapsi studiuje logopedię i już mi wysyłała artykuły
![]()
Moja R nie mówi jeszcze. Sz jej się zdarzyTeraz jesteśmy na etapie,, R,, . Wcześniej było sz, cz. Mówi, szybko i czasami jej nie można zrozumieć![]()
omgA słuchajcie, taki temat do poruszenia. Siostry znajoma ma synka z początku marca, zakłada mu niedrapki i albo dłonie w rękawy zawija. Żeby się nie podrapał. I tak myślę, ile taka przesadna troska może przynieść złego zamiast dobrego?
Ja przestałam się odzywać jeżeli chodzi o wychowanie dzieci przez inne osoby. Pewna osoba z rodziny od mojego, ma dzieciaczka z końcówki marca. Dziecko już dostalo lody na smoczkuale chyba bym nic nie powiedziała szkoda tylko dziecka biedne
OMG. Wiesz, generalnie ja też nikomu uwagi nie zwracam, znajome mi wysyłają fotki dzieci to nie patrzę, czy ma czapkę, czy za gruby sweter czy co tam, każdy robi jak uważa. Ale czasami na jakieś tematy z siostrami rozmawiam, o czymś trzeba gadaćJa przestałam się odzywać jeżeli chodzi o wychowanie dzieci przez inne osoby. Pewna osoba z rodziny od mojego, ma dzieciaczka z końcówki marca. Dziecko już dostalo lody na smoczku![]()
To ja na początku tak robiłam ale jak już duży jest to przesadaA słuchajcie, taki temat do poruszenia. Siostry znajoma ma synka z początku marca, zakłada mu niedrapki i albo dłonie w rękawy zawija. Żeby się nie podrapał. I tak myślę, ile taka przesadna troska może przynieść złego zamiast dobrego?
No lody żartujeszJa przestałam się odzywać jeżeli chodzi o wychowanie dzieci przez inne osoby. Pewna osoba z rodziny od mojego, ma dzieciaczka z końcówki marca. Dziecko już dostalo lody na smoczku![]()