Ja kupiłam póki co 2 kaszki Helpa Czary Mamy, ciekawe jakie będą, ale do kaszek droga jeszcze długa. Podobno w smaku super, więc jak małemu nie podpasują, to sama zjem
i jeszcze do tego kupiłam z tej samej firmy różdżki smaku (liofilizowanej owoce), żeby potem dodawać i robić kaszki smakowe 
reklama
G
gość _199
Gość
A któraś z was nie będzie dawała kaszek?
marta18691
Fanka BB :)
Ja zrobiłam 21sloikow konserwowych i 2wiadra mało solnychhahah, ja wczoraj 20 kg a dzisiaj 10kg, wiecej nie robie bo nie mam juz gdzie chować![]()
sandra0777
Nie slyszalam o tej firmie wczesniej i o tych różczkach-brzmi super, bo poczytalam o tym i chyba tez zamowie. DziekujeJa kupiłam póki co 2 kaszki Helpa Czary Mamy, ciekawe jakie będą, ale do kaszek droga jeszcze długa. Podobno w smaku super, więc jak małemu nie podpasują, to sama zjemi jeszcze do tego kupiłam z tej samej firmy różdżki smaku (liofilizowanej owoce), żeby potem dodawać i robić kaszki smakowe
![]()
marta18691
To też ciekawieMój brat mieszka z matką swojego dziecka i jeszcze jej płaci mega duże alimenty xD miejsce zamieszkania nie wyklucza, że nie jest się ze sobą w związku![]()
marta18691
No 539zl zł na osobęJesy drugie becikowe tez ale chyba dochód mniej niż 600 zl na osobę. Cos takiego
To są kaszki ekologiczne, bez żadnych dodatków. Najpierw przypadkiem trafiłam na nie w necie i się napaliłam, żeby zamówić, potem ktoś na insta polecał, a potem mieli je w Lidlu (chyba nawet jeszcze mają), więc już nie mogłam nie kupićNie slyszalam o tej firmie wczesniej i o tych różczkach-brzmi super, bo poczytalam o tym i chyba tez zamowie. Dziekuje
To pojade do lidla zobacze co to jestTo są kaszki ekologiczne, bez żadnych dodatków. Najpierw przypadkiem trafiłam na nie w necie i się napaliłam, żeby zamówić, potem ktoś na insta polecał, a potem mieli je w Lidlu (chyba nawet jeszcze mają), więc już nie mogłam nie kupić![]()
No te firmy "no name" to faktycznie często są jakieś zanieczyszczone, ale te chyba są dość znane i firmę jakbym kojarzyła. W razie co mam już kupione, zanim będziemy je testować to zdąży wyjść jakby coś z nimi nie tak miało być, zresztą ja i tak niedługo będę je próbować, bo jakoś tak mnie na kaszki naszło jak dla młodego szukałamTo pojade do lidla zobacze co to jestja najgorzej z tymi eko produktami się marwtiwe bo najczęściej są wycofywane, bo zanieczyszczenia itp itd.. Trzeba śledzić to... Ile u mnie pracy tych eko rzeczy nagle sanepid dzwoni że trzeba zdjąć..
reklama
Ile mlek dla dzieci wycofują to porażka jest.... Ogólnie wszystkiego. No ja zobacze w Lidlu te kaszki sobieNo te firmy "no name" to faktycznie często są jakieś zanieczyszczone, ale te chyba są dość znane i firmę jakbym kojarzyła. W razie co mam już kupione, zanim będziemy je testować to zdąży wyjść jakby coś z nimi nie tak miało być, zresztą ja i tak niedługo będę je próbować, bo jakoś tak mnie na kaszki naszło jak dla młodego szukałama takie fajne, bo uniwersalne, te smakowe to pomijając już skład, są niedobre
![]()