G
gość _199
Gość
Mój zasób słów zmniejszył się o 3/4U mnie to samo, tak jakby wyparował![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój zasób słów zmniejszył się o 3/4U mnie to samo, tak jakby wyparował![]()
No dlatego nie wiesz kiedy i gdzie baterie Ci padnąJak śpi, to małe ryzyko, że spadnie (chociaż teraz już i tak bym się bała go zostawić), nawet dziś rano spał z nami i to na brzegu, chciałam go trochę przytulić i ugrzać, ale zasnęliśmy, a potem był już po mleczku i chciał się bawić, a chłopak wrzucił mi go do łóżka, bo on się szykował do pracy, a ja chciałam jeszcze trochę poleżeć no i się stałoAle wcześniej często tak robiliśmy i nigdy nic się nie stało, ale też ja nigdy nie zasnęłam jak on obok mnie wariował, a dziś nie wiem jakby mi ktoś prąd odłączył
![]()
Hehe wyparowałNo ja już dawno powiedziałam, że straciłam mózg![]()
Może ciepło w pomieszczeniu i chce mu się poprostu pic ?Wczoraj byłam na piwie i odciagnelam młodemu zaledwie 60 ml. Wyobraźcie sobie, ze zjadł zaledwie 30 i poszedł spać. To po co on się budzi, skoro nie jest głodny? O co mu chodzi![]()
No nieźleWczoraj byłam na piwie i odciagnelam młodemu zaledwie 60 ml. Wyobraźcie sobie, ze zjadł zaledwie 30 i poszedł spać. To po co on się budzi, skoro nie jest głodny? O co mu chodzi![]()
Ja wypilam kieliszek aperol i dziś cierpięWczoraj byłam na piwie i odciagnelam młodemu zaledwie 60 ml. Wyobraźcie sobie, ze zjadł zaledwie 30 i poszedł spać. To po co on się budzi, skoro nie jest głodny? O co mu chodzi![]()
Chyba o to mu chodzi.Może ciepło w pomieszczeniu i chce mu się poprostu pic ?
I u mnie też. Słów brakuje okropnieU mnie to samo, tak jakby wyparował![]()