Ja karmie piersią w nocy, i mam jakby brak mózgu. O niczym nie pamiętam. Ostatnio jechalam z torba na masce.... Jestem już zmeczona wstawaniem. Juz boje się karmic w nocy bo nagle mnie odcina od zasilania...Pytanie do dziewczyn, które wstają karmić w nocy, zwłaszcza kp (@Tola90 @ness. )czy odczuwacie jakies zamglenie po tych miesiącach karmienia w nocy? Ja chyba mam jakiś kryzys i nie wiem od czego, a teraz tak stwierdziłam że może to przez to, że już 6ty miesiąc śpię z min. 2 przerwami w nocynormalnie mgła w mózgu totalna. Ostatnio byliśmy że starym w biedrze, on miał gondole a ja koszyk biedronkowy i jak już szliśmy do kasy samoobsługowej to on do mnie gdzie mam koszyk
i się okazało że gdzieś zostawiłam, musiałam biegać po sklepie żeby go znaleźć
a to tylko jedna z takich sytuacji. Wszystko gubię, mam wrażenie że czasami nie ogarniam życia. A nie byłam taka wcześniej
no i się zastanawiam czy to może być jednak przez to niewyspanie czy szukać przyczyny dalej
![]()
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja się w ogóle wysłowić nie mogęPytanie do dziewczyn, które wstają karmić w nocy, zwłaszcza kp (@Tola90 @ness. )czy odczuwacie jakies zamglenie po tych miesiącach karmienia w nocy? Ja chyba mam jakiś kryzys i nie wiem od czego, a teraz tak stwierdziłam że może to przez to, że już 6ty miesiąc śpię z min. 2 przerwami w nocynormalnie mgła w mózgu totalna. Ostatnio byliśmy że starym w biedrze, on miał gondole a ja koszyk biedronkowy i jak już szliśmy do kasy samoobsługowej to on do mnie gdzie mam koszyk
i się okazało że gdzieś zostawiłam, musiałam biegać po sklepie żeby go znaleźć
a to tylko jedna z takich sytuacji. Wszystko gubię, mam wrażenie że czasami nie ogarniam życia. A nie byłam taka wcześniej
no i się zastanawiam czy to może być jednak przez to niewyspanie czy szukać przyczyny dalej
![]()
I ja się denerwuje, że on nie wie o co mi chodzi bo powinien wiedziećJa się w ogóle wysłowić nie mogęMówię do męża no weź to i połóż tam! Nie mogę znaleźć słów czasami na najprostszą rzecz
![]()
rosenberg
Czyli to nie tylko jaJa karmie piersią w nocy, i mam jakby brak mózgu. O niczym nie pamiętam. Ostatnio jechalam z torba na masce.... Jestem już zmeczona wstawaniem. Juz boje się karmic w nocy bo nagle mnie odcina od zasilania...
rosenberg
Też to mamJa się w ogóle wysłowić nie mogęMówię do męża no weź to i połóż tam! Nie mogę znaleźć słów czasami na najprostszą rzecz
![]()
O widzisz, nie pomyślałam, dzięki!Kochana kup taką barierkę, ja jak mialam lozko wysokie w sypialni to używałam bardzo fajna sprawa. Poszukaj sobie na vinted może tanio sprzedają.
Ja nie karmię piersią, a też ostatnio wciąż brakuje mi słów. Podobno jest coś takiego jak baby brain, ale ile to trwa to już nie wiem, bo dziwne mi się wydaje po pół roku od poroduJa się w ogóle wysłowić nie mogęMówię do męża no weź to i połóż tam! Nie mogę znaleźć słów czasami na najprostszą rzecz
![]()
Też tak mamJa nie karmię piersią, a też ostatnio wciąż brakuje mi słów. Podobno jest coś takiego jak baby brain, ale ile to trwa to już nie wiem, bo dziwne mi się wydaje po pół roku od porodu![]()
M przyniósł tylko ręcznik a
ja no weź to podaj a ten ale co
no to do wycierania
no masz przecież
no nie to
no a co
no to jak mleko mu się uleje
ale ma że nie bekę teraz
oj często mam też że pomyślałam coś i mówię no a dlaczego tego nie zrobiłeś, nie wziąłeś itd
odp zawsze nie mówiłaś
no jak nie mówiłam a potem sobie uświadamiam że nie gadaliśmy
także to chyba wynika ze zmęczenia
G
gość _199
Gość
No ja już dawno powiedziałam, że straciłam mózgCzyli to nie tylko jau mnie nawet drzemka w dzień nic nie pomaga. Tragedia
reklama
U mnie to samo, tak jakby wyparowałNo ja już dawno powiedziałam, że straciłam mózg![]()