reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Współczuję, nam już dwa razy z łóżka spadł i płacz był niesamowity, serce peka :(
Dobrze że z małym wszystko ok 🥰
No u nas to samo i niby potem wszystko było ok, poza otarciami na buźce. Chciałam iść do pediatry, ale kazali jechać na sor, więc pojechaliśmy, żeby wszystko sprawdzili. Nie wyobrażam sobie, żeby coś mu się stało, nie przeżyłabym tego 😥

Akurat na przewijaku to od noworodka pilnowałam żeby sama nie była. Pielucha zmieniona i do łóżeczka. Ale nad ranem często zostaje u nas w łóżku... Mimo iż wiem jakie są historię... Ale zawsze czlowiek mądrzejszy "a bo u nas nic się nie stanie " 😰
Ja zostawiałam jak szłam myć ręce no i czasem jak się szykowałam do wyjścia, a on już gotowy i tylko na przewijaku nie marudził, ale teraz już na pewno samego go nie zostawię 😯
No ja też tak myślałam, że gdzie mój mi spadnie jak nawet się na brzuszek nie obraca, a tu proszę...

A z takich weselszych rzeczy, to wam powiem kalafior dzisiaj mu tak wszedł, że po dokładkę musiałam iść z porcji na jutro 😱 Nie wiem, czy już się oswoił z łyżeczką i innym jedzeniem, czy to po prostu ten kalafior tak mu smakował, ale musiałam dogotować 😂

Ja zostawiałam jak szłam myć ręce no i czasem jak się szykowałam do wyjścia, a on już gotowy i tylko na przewijaku nie marudził, ale teraz już na pewno samego go nie zostawię 😯
No ja też tak myślałam, że gdzie mój mi spadnie jak nawet się na brzuszek nie obraca, a tu proszę...
Ja tez czasami zostawiałam młodego na łóżku jak zasnął, ale już teraz na pewno nie będę. Całe szczęście że nic się nie stało 💚

Ja tez czasami zostawiałam młodego na łóżku jak zasnął, ale już teraz na pewno nie będę. Całe szczęście że nic się nie stało 💚
Jak śpi, to małe ryzyko, że spadnie (chociaż teraz już i tak bym się bała go zostawić), nawet dziś rano spał z nami i to na brzegu, chciałam go trochę przytulić i ugrzać, ale zasnęliśmy, a potem był już po mleczku i chciał się bawić, a chłopak wrzucił mi go do łóżka, bo on się szykował do pracy, a ja chciałam jeszcze trochę poleżeć no i się stało 🙄 Ale wcześniej często tak robiliśmy i nigdy nic się nie stało, ale też ja nigdy nie zasnęłam jak on obok mnie wariował, a dziś nie wiem jakby mi ktoś prąd odłączył 😱

Pytanie do dziewczyn, które wstają karmić w nocy, zwłaszcza kp (@Tola90 @ness. )czy odczuwacie jakies zamglenie po tych miesiącach karmienia w nocy? Ja chyba mam jakiś kryzys i nie wiem od czego, a teraz tak stwierdziłam że może to przez to, że już 6ty miesiąc śpię z min. 2 przerwami w nocy 😂 normalnie mgła w mózgu totalna. Ostatnio byliśmy że starym w biedrze, on miał gondole a ja koszyk biedronkowy i jak już szliśmy do kasy samoobsługowej to on do mnie gdzie mam koszyk 😶 i się okazało że gdzieś zostawiłam, musiałam biegać po sklepie żeby go znaleźć 🙈 a to tylko jedna z takich sytuacji. Wszystko gubię, mam wrażenie że czasami nie ogarniam życia. A nie byłam taka wcześniej 😂 no i się zastanawiam czy to może być jednak przez to niewyspanie czy szukać przyczyny dalej 🙈

reklama
Jak śpi, to małe ryzyko, że spadnie (chociaż teraz już i tak bym się bała go zostawić), nawet dziś rano spał z nami i to na brzegu, chciałam go trochę przytulić i ugrzać, ale zasnęliśmy, a potem był już po mleczku i chciał się bawić, a chłopak wrzucił mi go do łóżka, bo on się szykował do pracy, a ja chciałam jeszcze trochę poleżeć no i się stało 🙄 Ale wcześniej często tak robiliśmy i nigdy nic się nie stało, ale też ja nigdy nie zasnęłam jak on obok mnie wariował, a dziś nie wiem jakby mi ktoś prąd odłączył 😱
Kochana kup taką barierkę, ja jak mialam lozko wysokie w sypialni to używałam bardzo fajna sprawa. Poszukaj sobie na vinted może tanio sprzedają.

Załączniki

• Screenshot_20210806_224857_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210806_224857_com.android.chrome.jpg
    186,7 KB · Wyświetleń: 80
Do góry