G
gość _199
Gość
Ten garnuszek to najlepsza zabawka na świecie !Ja dzisiaj zamówiłam takie, bo od prababci dostała pieniądze na pół roczku i na zęba![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten garnuszek to najlepsza zabawka na świecie !Ja dzisiaj zamówiłam takie, bo od prababci dostała pieniądze na pół roczku i na zęba![]()
U nas najlepszą zabawką jest plastikowa butelka po wodzieTen garnuszek to najlepsza zabawka na świecie !
Dobrze, że nic mu nie jest.❤ kurcze to jest właśnie najgorsze jak człowiek myśli, że przecież nic się nie może stac... Ja też jak w nocy idę robić mleko, a młoda leży u nas w łóżku, to obstawiam ją poduszkami i idę... Już chyba tak nie zrobięMy dzisiaj byliśmy na sorze, bo Czaruś spadł z łóżka i jeszcze o szafę przy okazji rąbnąłNa szczęście USG nic nie wykazało, ale obserwujemy. Nie wiem jak on to zrobił, skoro obracać się nie umie i jeszcze na środku łóżka był, a ja musiałam przysnąć
![]()
Tez mamy garnuszekJa dzisiaj zamówiłam takie, bo od prababci dostała pieniądze na pół roczku i na zęba![]()
Wyobrażam sobie wasz strachMy dzisiaj byliśmy na sorze, bo Czaruś spadł z łóżka i jeszcze o szafę przy okazji rąbnąłNa szczęście USG nic nie wykazało, ale obserwujemy. Nie wiem jak on to zrobił, skoro obracać się nie umie i jeszcze na środku łóżka był, a ja musiałam przysnąć
![]()
U mnie stary dzis przywiózł to, hanka zapatrzonaTez mamy garnuszek![]()
Wyobrazam sobie ile strachu sie najedliscie. Dobrze ze nic mu się nie stało. Widac dzielny chlopak !My dzisiaj byliśmy na sorze, bo Czaruś spadł z łóżka i jeszcze o szafę przy okazji rąbnąłNa szczęście USG nic nie wykazało, ale obserwujemy. Nie wiem jak on to zrobił, skoro obracać się nie umie i jeszcze na środku łóżka był, a ja musiałam przysnąć
![]()
omg to gdzie on był na tych zakupach tutaj ubrania, zabawkiU mnie stary dzis przywiózł to, hanka zapatrzona![]()
Czy ty kiedyś pisałaś że chcesz kupić króliczka alilo? Masz go? Bo czytałam różne opinie i się zastanawiam ☺U mnie stary dzis przywiózł to, hanka zapatrzona![]()