reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie jak były upały to mloda potrafiła się budzić co godzine i doslownie pociumkac butelke z wodą i dalej iść spać;D
To muszę mu następnym razem wodę dać i nie wyciągać z łóżeczka..
Tak, ja mam podobnie. Wlasnie sie skarze mezowi ze czuje straszny zjazd ostatnio i jestem przekonana ze to z niewyspania 😒 od paru dni tez czuje sie jak na przeziebienie - glowa boli, troche mi zimno, gardlo, ogolne zmeczenie... mysle ze to po prostu od braku dluzszego snu, bo naprawde nie bylo sie gdzie przeziebic.
Ja też tak mam, dosłownie zasypiam przy dziecku na macie i budzę się jak już z nudów za włosy mnie ciągnie.
Nie wiem co na to poradzić niestety :(

reklama
Czy któraś z Was używa juz pieluszek 5ek? Mysle o Dada. U nas konczy sie wielkie opakowanie 4ek i zastanawiam sie czy nie kupic nastepnych wiekszych. Te 4ki juz takie ciasnawe sie wydaja 😅

Ja tylko sie zastanawiam jak to jest ze my takie padnięte, a te nasze dzieci pełne energii 😱😬😪
Daj spokój... O moim Filipie każdy lekarz mówi, że żywe srebro. Kopie, kręci się i co najgorsze na tym podporze czworaczym zaczyna się już przesuwać 😐😐😐😐 no wulkan energii... A ja taka wiecznie zamulona 😂 czasami mi się płakać chce jak nie mam siły na nic a on ciągle skacze

Czy któraś z Was używa juz pieluszek 5ek? Mysle o Dada. U nas konczy sie wielkie opakowanie 4ek i zastanawiam sie czy nie kupic nastepnych wiekszych. Te 4ki juz takie ciasnawe sie wydaja 😅
Ja mam 5 tki pampersa, ale za duże jeszcze są. Dady są chyba mniejsze, może dlatego. No ale znowu zaczął w nocy dady przesikiwac, więc, to może kwestia rozmiaru. Od ilu kg one są ?

Znajoma mi mówiła że jej syn z listopada jeszcze w 3 chodzi, a urodził się ponad 4 kg 😳

Ja mam 5 tki pampersa, ale za duże jeszcze są. Dady są chyba mniejsze, może dlatego. No ale znowu zaczął w nocy dady przesikiwac, więc, to może kwestia rozmiaru. Od ilu kg one są ?

Znajoma mi mówiła że jej syn z listopada jeszcze w 3 chodzi, a urodził się ponad 4 kg 😳
Wlasnie 5ki Dady sa od 15kg 😳 troche spory rozstrzał. 4ki niby do 18...

Mój młody chodzi w 3kach pampersa od niecałego miesiąca i myślę, że jeszcze sporo pochodzi

Dzisiaj mam ekstremalny zjazd. Jedziemy na działkę do dziadków (rodziców faceta), już mnie zmulilo w samochodzie i chwilę spałam i czuję się jeszcze gorzej 😂 niedobrze mi, odbija mi się śniadaniem, stary się do mnie nie odzywa, a jak patrzę na młodego obok w foteliku to mi się nic nie chce i wolałabym już do domu wrócić 😭

reklama
Do góry