Ja myślę że po prostu potrzebuje sobie possać cyca. U nas jest to samoWczoraj byłam na piwie i odciagnelam młodemu zaledwie 60 ml. Wyobraźcie sobie, ze zjadł zaledwie 30 i poszedł spać. To po co on się budzi, skoro nie jest głodny? O co mu chodzi![]()
reklama
G
gość _199
Gość
A to ja tylko bezalkoholowe pijeJa wypilam kieliszek aperol i dziś cierpię![]()
Możliwe, że o to mu chodzi. Jak już myślałam, że wiem o co mu chodzi, to nagle zmienia sie jego zachowanieJa myślę że po prostu potrzebuje sobie possać cyca. U nas jest to samoa dziś w nocy to już była masakra chyba co godzinę się budził
![]()
A ja alkoA to ja tylko bezalkoholowe pije
Możliwe, że o to mu chodzi. Jak już myślałam, że wiem o co mu chodzi, to nagle zmienia sie jego zachowanieale u nas noce lepsze odkąd oba zęby wyszły.
rosenberg
Fanka BB :)
Ech ja chyba też. I do tego jestem ciągle jakaś taka zmęczona i marudna.No ja już dawno powiedziałam, że straciłam mózg![]()
rosenberg
Fanka BB :)
Byłam parę razy jako dziecko na statku na Wiśle i raz w tramwaju wodnym. A tak poza tym to nie za bardzo. A czemu pytasz?
@rosenberg tez Plywas łódką po Krk??
Bo w telewizji pokazują u was powódź, i widzialam ludzi na pontonachByłam parę razy jako dziecko na statku na Wiśle i raz w tramwaju wodnym. A tak poza tym to nie za bardzo. A czemu pytasz?![]()
U mnie jak były upały to mloda potrafiła się budzić co godzine i doslownie pociumkac butelke z wodą i dalej iść spać;DChyba o to mu chodzi.
Tak, ja mam podobnie. Wlasnie sie skarze mezowi ze czuje straszny zjazd ostatnio i jestem przekonana ze to z niewyspaniaPytanie do dziewczyn, które wstają karmić w nocy, zwłaszcza kp (@Tola90 @ness. )czy odczuwacie jakies zamglenie po tych miesiącach karmienia w nocy? Ja chyba mam jakiś kryzys i nie wiem od czego, a teraz tak stwierdziłam że może to przez to, że już 6ty miesiąc śpię z min. 2 przerwami w nocynormalnie mgła w mózgu totalna. Ostatnio byliśmy że starym w biedrze, on miał gondole a ja koszyk biedronkowy i jak już szliśmy do kasy samoobsługowej to on do mnie gdzie mam koszyk
i się okazało że gdzieś zostawiłam, musiałam biegać po sklepie żeby go znaleźć
a to tylko jedna z takich sytuacji. Wszystko gubię, mam wrażenie że czasami nie ogarniam życia. A nie byłam taka wcześniej
no i się zastanawiam czy to może być jednak przez to niewyspanie czy szukać przyczyny dalej
![]()
Żeby pociumkać cycusiaWczoraj byłam na piwie i odciagnelam młodemu zaledwie 60 ml. Wyobraźcie sobie, ze zjadł zaledwie 30 i poszedł spać. To po co on się budzi, skoro nie jest głodny? O co mu chodzi![]()
reklama