ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny ciekawi mnie czy któraś z Was zauważyła u swojego maluszka teraz taki jakby lęk separacyjny. Była tu już dyskusja o Dziadkach i Ciociach, więc wiem mniej więcej jak to u Was z tymi kontaktami, ale... U nas wizyty u dziaków są bardzo częste, chodzimy do nich 2-3razy w tygodniu na popołudniową kawkę. Są już mocno starsi więc chcemy, żeby ciut się jedyną wnuczką mogli nacieszyć. No i od tygodnia Melania rozpacza gdy Dziadek śpiewa jej piosenki, a Babcia bierze na kolano. Tata przejmuje małą i jest spokój w sekundę. Przykro nam, że te wizyty teraz tak wyglądają, Ten lęk to teoretycznie dopiero od 7 miesiąca się pojawia. Czy widzicie coś takiego u swoich dzieci?
Mój dzisiaj (dla mnie jeszcze jest piątek, sorry
 ) kończy 4 miesiące i podobna reakcja na dziadków jak jest zmęczony. Jak nie chce spac to każdy może go nosić ale jak chciał zasnąć to tylko u mnie lub u męża. A jeszcze tydzień temu dał się dziadkowi usypiac, więc coś jest na rzeczy.
) kończy 4 miesiące i podobna reakcja na dziadków jak jest zmęczony. Jak nie chce spac to każdy może go nosić ale jak chciał zasnąć to tylko u mnie lub u męża. A jeszcze tydzień temu dał się dziadkowi usypiac, więc coś jest na rzeczy. Poza tym dzisiaj byliśmy na szczepieniu i mój mały Misiek waży już 7890
 jest co nosić!
 jest co nosić! 

ale to dlatego, że zasnela wieczorem o 18:30
 ale to dlatego, że zasnela wieczorem o 18:30  
  moja to musi dostać cycka by spać dalej
 moja to musi dostać cycka by spać dalej  Ale ja nie ugięta powiedziałam, że nie będziemy się bawić, mówiłam by spać poszła a ta się śmiać ze mnie zaczyna
 Ale ja nie ugięta powiedziałam, że nie będziemy się bawić, mówiłam by spać poszła a ta się śmiać ze mnie zaczyna  

Dobrze , że powoli je to pod koniec zasypia ale za pierwszym razem się wystraszyłam, że od 3 będzie zabawa
Dobrze , że powoli je to pod koniec zasypia ale za pierwszym razem się wystraszyłam, że od 3 będzie zabawa I tak jak Twoja...kiedyś spała do około 8 a teraz około 7 już jest pobudka.....A wczoraj od 14 nie spała już do około godz 20
I tak jak Twoja...kiedyś spała do około 8 a teraz około 7 już jest pobudka.....A wczoraj od 14 nie spała już do około godz 20 
		 żebym nie wypowiedziała tego w złą godzinę . W dzień mamy 3 drzemki około 9.00 do 10.30 potem od 12.00 do ponad 13. I potem około 14.30 do 15.30 i od 16 jest aktywna tak do 20 i spimy do 6.30-7.30
żebym nie wypowiedziała tego w złą godzinę . W dzień mamy 3 drzemki około 9.00 do 10.30 potem od 12.00 do ponad 13. I potem około 14.30 do 15.30 i od 16 jest aktywna tak do 20 i spimy do 6.30-7.30 
 u nas 5 miesiąc mamy dzisiaj i waga pokazuje 6900
u nas 5 miesiąc mamy dzisiaj i waga pokazuje 6900