reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, ktoras z Was pisala ze odstawia od cycusia i ze ciezko jes z odstawieniem w nocy. Jak tam sytuacja? Pytam bo sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo u mojej cycoholiczki :)

Dziewczyny pol rocxkowy grill trwa w najlepsze 😀poprosiliśmy kuzynkę by została Chrzestną. Teraz pozostaje chrzestny. 😂 Hania ma jakiś chyba lęk seperacyjny bo trochę plakala na inne twarze, ale szybko się przekonała do wszystkich. PANIENINKA PEŁNA EMOCJI ZASYPIA 😀
My do 5 na weselu byliśmy 🙈 młodej idą 2 zęby i chyba też ma lęk separacyjny, bo strasznie płakała po wyjściu taty 😫

Dziewczyny, ktoras z Was pisala ze odstawia od cycusia i ze ciezko jes z odstawieniem w nocy. Jak tam sytuacja? Pytam bo sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo u mojej cycoholiczki :)
Ja czytam z zapartym tchem odstawiania bo nie wyobrażam sobie tego u nas :D młody ledwo w nocy jęknie i już szuka cycka 🤷 moja mama miała taką koleżankę z pięcioletnim synem.i on w autobusie krzyczał "mama, cyca" 😂

Ja czytam z zapartym tchem odstawiania bo nie wyobrażam sobie tego u nas :D młody ledwo w nocy jęknie i już szuka cycka 🤷 moja mama miała taką koleżankę z pięcioletnim synem.i on w autobusie krzyczał "mama, cyca" 😂
No u nas to samo - inaczej zaraz zaczelyby sie nocne pogawedki i eksplorowanie łóżka 😁 lepiej dac cyca zanim sie rozbudzi 😁

reklama
Do góry