TakJa czekam aż się mój sam będzie przewijal![]()
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Rozrywam po bokach na tych łączeniach. Jak dla mnie super sprawa.a jak zdejmujesz pantsy z kupą u mnie wywaliłam je w kąt padziewny wynalazekmały tak się wierci że wszystko było usrane jego nogi i wszystko dookoła
![]()
Maluszek001
My do 5 na weselu byliśmyDziewczyny pol rocxkowy grill trwa w najlepszepoprosiliśmy kuzynkę by została Chrzestną. Teraz pozostaje chrzestny.
Hania ma jakiś chyba lęk seperacyjny bo trochę plakala na inne twarze, ale szybko się przekonała do wszystkich. PANIENINKA PEŁNA EMOCJI ZASYPIA
![]()
rosenberg
Nie wiem nawet, na szczepieniu w poniedziałek miał 6100. Ale on jest ogólnie drobny, nie powiedziałabym że chudy tylko po prostu drobniutkimoże nadrabiabo to przecież chudzinka ile waży?
rosenberg
Ja czekam aż się mój sam będzie przewijal![]()
rosenberg
Ja czytam z zapartym tchem odstawiania bo nie wyobrażam sobie tego u nasDziewczyny, ktoras z Was pisala ze odstawia od cycusia i ze ciezko jes z odstawieniem w nocy. Jak tam sytuacja? Pytam bo sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo u mojej cycoholiczki![]()
G
gość _199
Gość
A kiedy planujesz odstawić ?Ja czytam z zapartym tchem odstawiania bo nie wyobrażam sobie tego u nasmłody ledwo w nocy jęknie i już szuka cycka
moja mama miała taką koleżankę z pięcioletnim synem.i on w autobusie krzyczał "mama, cyca"
![]()
No u nas to samo - inaczej zaraz zaczelyby sie nocne pogawedki i eksplorowanie łóżkaJa czytam z zapartym tchem odstawiania bo nie wyobrażam sobie tego u nasmłody ledwo w nocy jęknie i już szuka cycka
moja mama miała taką koleżankę z pięcioletnim synem.i on w autobusie krzyczał "mama, cyca"
![]()
reklama
To mi się zdarza, że mnie dzieci usypiajaTaki aż dzieci zaczną usypiać nas
![]()