WitamDziękuję! To duża Dziewczynka Ci się szykujeCzemu grozi Ci przedwczesny poród? Udało Ci się ułożyć sobie życie po problemach z mężem?
 ponieważ skróciła mi się już szyjka macicy do 2,7 cm i lekarz ostrzegał, że mogę wcześniej urodzić.
 ponieważ skróciła mi się już szyjka macicy do 2,7 cm i lekarz ostrzegał, że mogę wcześniej urodzić. Niestety nie udało mi się jeszcze ułożyć życia po problemach z mężem, mąż stwierdził, ze chce pobyć z dzieckiem jak urodzi się i wtedy zobaczy czy wyprowadzi się
 jesteśmy w nieoficjalnej separacji.
jesteśmy w nieoficjalnej separacji. 

No i wyniki jutro rano odbiorę jak tam moja krzepliwość i mocz. Napisze na pewno co tam u nas
No i wyniki jutro rano odbiorę jak tam moja krzepliwość i mocz. Napisze na pewno co tam u nas 

a to moja słodzinka
 a to moja słodzinka  
			 u mnie komplikacje. Znowu Leze w szpitalu-tym razem odpływają mi wody i czekam na decyzje co dalej czy rozwiązujemy ciąże czy jeszcze czekamy. Jutro usg i mega stres. Boje się ze to jeszcze za szybko dla małej bo jutro 34+0,sterydów już nie dostałam na płuca i nie wiem co dalej. Trzymajcie kciuki żebyśmy wytrzymały chociaż tydzień jeszcse bo każdy dzień jest ważny
 u mnie komplikacje. Znowu Leze w szpitalu-tym razem odpływają mi wody i czekam na decyzje co dalej czy rozwiązujemy ciąże czy jeszcze czekamy. Jutro usg i mega stres. Boje się ze to jeszcze za szybko dla małej bo jutro 34+0,sterydów już nie dostałam na płuca i nie wiem co dalej. Trzymajcie kciuki żebyśmy wytrzymały chociaż tydzień jeszcse bo każdy dzień jest ważny nie martw się, w  34 tygodniu to juz dziecko poradzi sobie jak coś, ostatnio tak powiedział mi ginekolog
 nie martw się, w  34 tygodniu to juz dziecko poradzi sobie jak coś, ostatnio tak powiedział mi ginekolog