Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczyny czy wy też tak miałyście? Wczoraj okropnie nabrzmiale piersi lekki dotyk i ból okropny, a dzisiaj nic kompletnie jedynie bardzo mocny dotyk i coś tam czuć, czy wy też tak miałyście że raz bola raz nie? Już się troszkę wystraszyłam mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Ja 91Ja 93![]()
Mnie pociesza to, co tutaj piszecie, że raz jest tak, raz inaczej, raz coś zaboli, później przestaje... Dzień do dnia niepodobny i każdy organizm jest inny. Sama "obserwuję" swoje mdłości, które nie są jakoś bardzo uciążliwe, ale czasem mdli mnie bardziej, a czasami troszkę. Ciągle sobie powtarzam, że to o niczym nie świadczy, mając na uwadze wiele wpisów o braku jakichkolwiek dolegliwości w czasie ciążyTakże głowa do góry
![]()
Ja 91Niebawem 30tka...
Ja 91Niebawem 30tka...
Dobry rocznikJa też 93![]()