Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dokladnie. Plec obojetna byle tylko maluch byl zdrowyNo hej
Ja to bym chyba chciała trzeciego chłopaale będzie co będzie, najważniejsze żeby było zdrowe
![]()
Nie slyszalam o takiej aptece.. to nowa siec? Cos jak Rossman?Jeśli myślimy o tych samych to moja siostra kupowała je synkowi normalnie w aptece, z tym że nie w każdej są dostępne. Na pewno można je było kupić bez problemu w Gemini![]()
Nieee to cos jak sieć dozNie slyszalam o takiej aptece.. to nowa siec? Cos jak Rossman?![]()
Dziewczyny … ja mam pierwsza wizytę u położnej na 8/9 tydzień a usg na 12 … tez z ukTo jak u mnie w Irlandii, pierwsza wizyta po 12 tygodniu, teraz jestem w Polsce wiec porobilam wszystkie badania prywatnie. Właśnie się pakuje do irl i przede mna 30h podróży z takimi mdlosciami![]()
Aaa okNieee to cos jak sieć doz![]()
A w ktorym jestes tygodniu teraz? Xx ja mam polozna na 21 wrzesnia, wiec bede chyba juz w 10Dziewczyny … ja mam pierwsza wizytę u położnej na 8/9 tydzień a usg na 12 … tez z uk
Wg skana 8tydzien i 4 dzień , wizytę u położnej mam 31 sierpnia , to mega długo musisz czekaćA w ktorym jestes tygodniu teraz? Xx ja mam polozna na 21 wrzesnia, wiec bede chyba juz w 10![]()