U
usuniecie
Gość
Hahhaha to moze ogorkowa?No wlasnie ja dzisiaj robilam buraczki podsmazane i dodalam tyle octu i cutryny, ze az mi twarz wykrecalo
ale za to jakie dobre
![]()
O nie. Sok z ogorkowa owszem, ale ogorkow żadnych!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hahhaha to moze ogorkowa?No wlasnie ja dzisiaj robilam buraczki podsmazane i dodalam tyle octu i cutryny, ze az mi twarz wykrecalo
ale za to jakie dobre
![]()
Mezowie powinni siedziec cicho skoro ich cialo nie produkuje dzieckaTo ja przed ciążą jadłam słodycze ale tak raczej bez szału a teraz mogłabym jesc tylko je, mąż już krzyczy ze to niezdrowe ani dla mnie ani dla dziecka ale praktycznie na nic nie mam apetytu, jedynie słodycze wchodzą![]()
Jestem tego samego zdania!Mezowie powinni siedziec cicho skoro ich cialo nie produkuje dziecka![]()
HahahhahaO nie. Sok z ogorkowa owszem, ale ogorkow żadnych!buraczkowa wlasnie kończymy, patrzec na nia nie moge juz...
Podziwiam, dobra z ciebie kobieta.HahahhahaZazdroszcze, ze jecie to samo
Moj jest szkotem i za bardzo nie lubi naszych potraw. Szkockich zreszta tez nie, bo jest wybredny i jeszcze do tego miesa nie lubi
Tylko mielona wolowine
![]()
Nie jadlam dotad owocow i warzyw, teraz zaczelam, ale dlatego ze smak inny, a tak to by moglo lezec bym nie tknela.Jestem tego samego zdania!Jeszcze komentarz - jak chcesz coś słodkiego to jedz owoce.. no jak jesteś taki cwany to sam jedz
![]()
Hahhaha cwany faktycznieJestem tego samego zdania!Jeszcze komentarz - jak chcesz coś słodkiego to jedz owoce.. no jak jesteś taki cwany to sam jedz
![]()
Ja tez tak mam z mięsem, a przed ciąża jadłam od czasu do czasu. Ale na słodycze tez mam ochotę, nie jak przed ciąża bo teraz bardziej mam ochotę na tluste i słoneDokladnie, pewnie sie nam zacznie za kilka tygodni
Ja wlasnie mieso jem jak szalona, a slodyczy nie tykamI teraz mi zrobilas smaka na pomidorowa
![]()
Nie ja nic. Może ta luteina dopochwowa tak odrzuca bo straszny dyskomfort powodujeDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki.
Czy też macie taką mega ochotę na sex?? [emoji85][emoji85][emoji85] Bo ja normalnie dostaje już pierdolca za przeproszeniem [emoji144] bo trzeba się powstrzymywać póki co. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam, może coś jest nie tak ze mną ? [emoji854][emoji1787]
Ja tez mam sny ale na tym sie kończy, jak jeszcze usłyszałam o tym krwiaku to narazie mogę zapomniećWiesz co to roznie, zalezy od pory.bo walcze z sennością, ale mam ku...wa sny erotyczne czesto
jak jakas glupia