reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi wyczytałam ,że nasilona ciemieniucha może być objawem alergii pokarmowej.
Bardzo dobry jest szampon z Oliatum na ciemieniuchę.Oilatum soft-szampon do włosów.Koleżance polecił lekarz, bo mała też miała silną ciemieniuchę.I jeszcze Olejuszka ze Skarbu Matki-dobrze jest podgrzać i ciepła na główkę nasmarować i nałożyć czapeczkę bawełnianą cienką i zostawić tak na 2, 3 godzinki . Potem dokładnie wyczesać i umyć główkę szamponem.

A my mamy szampon nawilżający Emolium i jest super!Już po jednym umyciu główka nie jest przesuszona a to skórka na głowie aż się łuszczyła, a teraz jak ręką odjął.:tak:

my już po kąpieli, ide ululać malą, najpierw jeszcze dam jej cyca i idziemy lulu, milego wieczoru wszystkim i słodkich snów!!

No rzeczywiscie dobrze Agnie...Potrafi zepsuc krwi taka baba...Ja to nawet na poczatku ja polubilam.Sympatyczna i ladna dziewczyna.Rozwiedli sie kulturalnie,bez szarpaniny itd.Mezus splacil do konca ich samochod(tez sie potrafi facet zachowac).Jak potrzebowala pomocy-pomogl.Nawet mi to imponowalo w jakims stopniu,ze w ogole tak mozna.Z klasa....Az sie zaczelo!I okazalo sie,ze jednak nie mozna....WRRRRR....:crazy:

Ja kapie malizne o 19:30,karmie i klade do lozeczka.Mala zasypia samodzielnie.Budzi sie na karmienie ok.2:30 i spi do 6:30-7:00 rano :-D Takze ona juz w lozeczku.I w dodatku z tego,co widze zasnieta juz jest :-D

esti mam do ciebie pytanko, ja do paszczy zawsze uzywam vichy, teraz kupilam myokine fusio-night ale ta jest jakis skladnik, nie jestem pewna czy mozna stosowac kazdy krem jak sie karmi piersia:crazy:ten skladnik to adenoxine

\

Esti jeżeli to naprawde są kozonki to natychmiast to neurologa bo to nie jest taka sobie prosta sprawa imożna domowymi sposobami leczyć.
Pumi aż słów brak na takie cos. My mamy to szczęscie z Markiem, ze poznaliśmy sie jak on miał 27 a ja 21 lat i od tej pory jesteśmy razem i dla nas to pierwsze małżeństwo i mam nadzieje, ze ostatnie. Niegdy nie mieszkaliśmy z tesciami czy z rodzicami moimi całę szczęscie a ja sie od rodziców wyprowadziłam praktycznie jak miałam 19 lat. Poszłam pracować, za studia płaciłam za swoje pieniądze i za swoje sie utrzymywałam.

reklama
Nowa zabawka Dawidka i nasza Psia Córcia + cukierkowa piżamka :D
Dawidek (367).JPG

Dawidek (368).JPG

Monia.JPG

Monia (3).JPG

Dawidek (370).JPG

Do góry