Paueczka91
Fanka BB :)
Lekarz kazał odczekać 3 miesiące od drugiego zabiegu, ja odczekałam 3 cykle i jutro wchodzę w 8 tcJa miałam zaśniad nie groniasty ...A kiedy będziesz mogła się znowu starać?.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz kazał odczekać 3 miesiące od drugiego zabiegu, ja odczekałam 3 cykle i jutro wchodzę w 8 tcJa miałam zaśniad nie groniasty ...A kiedy będziesz mogła się znowu starać?.
Mi betę zbadali w szpitalu przed drugim łyżeczkowaniem, bo lekarz chciał mieć pewność ze to na pewno resztki po wcześniejszym zabiegu a nie jakieś nowe „coś”.To trzeba badać betę po łyżeczkowaniu?Nikt mi o tym nic nie wspominał.
GratulacjeLekarz kazał odczekać 3 miesiące od drugiego zabiegu, ja odczekałam 3 cykle i jutro wchodzę w 8 tcwg lekarza prowadzącego ginekologicznie ciaza ma się super
![]()
Ja miałam ciaze pozamaciczna i miałam sprawdzać ale niestety mialam wysoka po 2 tygodniach od zabiegu bete mialam aż 1 300. I musiałam zbić ja w szpitalu przez zastrzyk w kroplowce , po 5 dniach spadło mi do 900 to wtedy wyszłam że szpitala ale za tydzień znowu musiałam do szpitala na drugą dawkę poniewaz 600 miałam...I teraz co tydzień kontroluje i daje znać lekarzowi ile wynosi po tygodniu ...i wtedy się dowiedziałam że to zaśniad nie groniasty powstały po zabiegu ...ze się tak zdąża niestety czasami ...To trzeba badać betę po łyżeczkowaniu?Nikt mi o tym nic nie wspominał.
Maść jest bez recepty. Ale chyba lepsze są jednak globulki, a na nie musisz mieć receptę.Brałam, już mi się skończył.
Clotrimazolum jest na receptę?Myślałam żeby właśnie tą maść kupić.
Nie możesz się nastawiać na długie starania bo niestety głowa lubi płatać figla w tym czasie. Ja się nie nastawiałam na nic, po prostu szliśmy na żywioł i może dlatego tez się udało. Trzymam za Ciebie mocno kciuki żeby udało się jak najszybciej spełnić marzeniaGratulacjemi tak szybko niestety się nie uda ,ponieważ przed ta ciąża pozamaciczna już 3 lata się staraliśmy i pech chciał że ciaza pozamaciczna, ale nie tracę nadzieji i chce próbować dalej choć się boję że będzie powtórka ...eh co tydzień sprawdzam bete , i myślę że już nie długo się zacznie myślenie o staraniu , też pewnie cos koło 3 mies ... lekarz mówił o dwóch miesiączkach ,jedna raczej już miałam parę dni temu , tylko z zajsciem w ciaze będzie dajej problem.... czas pokaże ....
chyba właśnie w staraniach jest najciężej uwolnić głowę. Uwolnienie jej jest bardzo pomocne, ale ciężkieNie możesz się nastawiać na długie starania bo niestety głowa lubi płatać figla w tym czasie. Ja się nie nastawiałam na nic, po prostu szliśmy na żywioł i może dlatego tez się udało. Trzymam za Ciebie mocno kciuki żeby udało się jak najszybciej spełnić marzenia![]()