Trzymam kciuki z całych sił i jestem dobrej myśliOdklejające się jajo płodowe. Wypis dzisiaj bo w tu i tak nic nie zrobią. Dostanę receptę na leki na powstrzymanie skurczy. Odklejenie nie jest największe i jest szansa na powodzenia tej ciąży ale musze się też liczyć z por
reklama
Koniecznie jeśliasz możliwość, idź prywatnie. Co za dziady na NFZ przyjmują to przechodzi ludzkie pojęcie!Ja juz po wizyciezapytalam ale lekarz stwierdzil ze nie widac
a dzis mam 15+3. Znaczy ja wiem ze poprostu mu sie nie chcialo przyjzec bo usg trwalo 10 sekund mimo ze zapytalam o ta plec. Cala wizyta trwala 5 min. Tak ze chyba umowie sie prywatnie.
Ja byłam na prenatalnym w 12+6 i lekarz był jakby przekonany że chłopiec. Bez wahania to powiedział. Więc wszystkim mówię że będzie syn. Gorzej jak na kolejnym badaniu się okaże co innego znów będzie trzeba odkręcaćCześćjestem po usg prenatalnym- lekarz stwierdził że m się na 100% nie nastawiać ale wygląda to za płasko na chłopca. Jak wasze doświadczenia czy spekulacje na prenatalnym potwierdziły się w przyszłości? Liczę na dziewczynkę
![]()
StopKlatka
Fanka BB :)
Mi takCześćjestem po usg prenatalnym- lekarz stwierdził że m się na 100% nie nastawiać ale wygląda to za płasko na chłopca. Jak wasze doświadczenia czy spekulacje na prenatalnym potwierdziły się w przyszłości? Liczę na dziewczynkę
![]()
Rozdepka
12 tydzień...I za dużo wrażeń.Czasem ludzie naprawdę nie umia się zachować. Współczuję. A w którym tygodniu jesteś?
Ja przed moim ginem mogę paradować nie wstydzę się go w ogóleFajnie, że nie tylko ja tak mamwiem, że to lekarz ale jakoś i tak dziwnie.. Pozatym mam przełożoną wizytę do kogoś innego bo mojego nie ma, niby to kobieta ale nigdy nie byłam u babeczki i jestem ciekawa
![]()
Powiem Ci ze tyle stresu co ja mam w tej ciąży to w całym swoim życiu nie mialam a ciąża przebiega prawidłowo nie mam żadnych problemów ani leków więc wyobrażam sobie Co Ty czujesz. Dlatego trzymam mocno kciuki za Ciebie12 tydzień...I za dużo wrażeń.
Joasia M
Z racji ciąży ma się pierwszeństwo na heparyne? Z czego to wynika? Chciałabym wiedzieć jal będę walczyćTaaaak, u mnie też kłopot, w aptekach mają po dwa opakowania i koniec, nie wiadomo kiedy następna dostawa. Ale udało mi się ostatnio zrealizować całą receptę w takiej niepozornej, małej aptece, tylko na kilka razy. Pani dzwoniła do mnie, że już mają następne opakowania i z racji ciąży mam pierwszeństwo i zaprasza po odbiór. Także mam na kilka tygodni. Ufff![]()
reklama
Ja byłam na prenatalnym w 12+6 i lekarz był jakby przekonany że chłopiec. Bez wahania to powiedział. Więc wszystkim mówię że będzie syn. Gorzej jak na kolejnym badaniu się okaże co innego znów będzie trzeba odkręcaća Ty w którym tygodniu byłaś na prenatalny
12+5Ja byłam na prenatalnym w 12+6 i lekarz był jakby przekonany że chłopiec. Bez wahania to powiedział. Więc wszystkim mówię że będzie syn. Gorzej jak na kolejnym badaniu się okaże co innego znów będzie trzeba odkręcaća Ty w którym tygodniu byłaś na prenatalnym?