Sandra2307
Fanka BB :)
Właśnie w tym sens, że na żadnym zdj nie maSuper!Ja też na tym Twoim USG chyba widzę siusiaka.
Za kilka dni będziesz miała pewność na 100%.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie w tym sens, że na żadnym zdj nie maSuper!Ja też na tym Twoim USG chyba widzę siusiaka.
![]()
O które zdj Ci chodziło 3D?Super!Ja też na tym Twoim USG chyba widzę siusiaka.
![]()
Jakby miała zgadywać to tutaj.O które zdj Ci chodziło 3D?![]()
Też to widzę ale to chyba nie toJakby miała zgadywać to tutaj.![]()
Najlepiej jak wchodziłyśmy z przyjaciółką w do samochodu i mowie do niej tak " może moja mała Nataszka, robi sobie ze mnie jaja co?" koleżanka pękła ze śmiechu i kazała mi za dużo nie myśleć bo narządy płciowe o tym czasie są bardzo do siebie podobne - podobno mówiła to pani doktor ale musiałam już chyba jej nie słuchać
Najlepsze jest to, że marzyłam o córusi a 2 razy śnił mi się chłopczyk więc jakoś mnie to nie dziwi.. Chociaż troszkę szkodabędzie drugi mamy synek
![]()
Przez powłoki brzuszneJa już nawet dzisiaj nie pytałam z tych emocji czy coś tam widać, zaczekam do prenatalnych. Z resztą jedno usilnie próbowało fikołka zrobić ale waliło głową w ściankę owodni a drugie wylegiwali się rozkosznie na pleckach i ja tam nie widziałam możliwości podglądnięcia.
A jak w końcu miałaś przez powłoki brzuszne? U mnie lekarz dzisiaj najpierw próbował waginalnie ale w końcu mówi, że zrobimy przez brzuch będzie lepiej widać. I jak powiedział tak zrobił.![]()
My jakoś na luzie do tego podeszliśmy (może po tych naszych przejściach już), że ważne żeby wszystko było dobrze i żeby dzieciaczki rosły zdrowe i silne a z całą resztą sobie jakoś poradzimy.Przez powłoki brzuszneale wcześniej zabrała mnie na samolot, żeby sprawdzić czy śluz jest okej i wgl
W zeszłym roku też byłam w ciąży bliźniaczej ale niestety się nie udało.. Bałam się strasznie a teraz nawet Ci zazdroszczę![]()
Ja już po prenatalnych, dziecko nie do końca chciało współpracować i dużo się ruszałoale wszystko udało się pomierzyć i wszystko jest okej
na 99,8% chłopak
zdjęcia nie wrzucę bo słabe powychodziły
@Anuuula kompletnie nie było problemu z tym, żeby mąż wszedł ze mną. Para przede mną też była razemjak tylko dla formalności dopytałam czy mąż też może wejść ze mną to tylko się zaśmiał „jak własny to musi”
mam nadzieję, że Twój lekarz też będzie miał takie podejście
![]()