Hopeful_11
Fanka BB :)
Ja biorę acard, ale tak jak mówię, to zależy od konkretnego przypadku, podejścia lekarza itp. Wiem, że dużo dziewczyn nie bierze nic, niektóre dostają leki po pozytywnym teście, a inne po pojawieniu się akcji serca. Na pewno trzeba rozpatrywać kazdy przypadek indywidualniePostaram Sie umówić na poniedzialek za tydzień. A czy przed ciążą coś wtedy trzeba brać ? Bo tak jak mówie męża poniosło

bardzo osób ma te mutacje/polimorfizmy. Są różne szkoły, jak postępować, ale zwykle przy wcześniejszych niepowodzeniach położniczych oraz obecności tych mutacji proponuję się acard, heparynę lub to i to. To zależy tak naprawdę. Od lekarza. Mam bardzo podobne wyniki jeśli chodzi o te mutacje i mam powiedziane ze kolejna ciaza na acardzie i heparynie, dla bezpieczeństwa. No ale to pewnie do decyzji Twojej i lekarza.
 bardzo osób ma te mutacje/polimorfizmy. Są różne szkoły, jak postępować, ale zwykle przy wcześniejszych niepowodzeniach położniczych oraz obecności tych mutacji proponuję się acard, heparynę lub to i to. To zależy tak naprawdę. Od lekarza. Mam bardzo podobne wyniki jeśli chodzi o te mutacje i mam powiedziane ze kolejna ciaza na acardzie i heparynie, dla bezpieczeństwa. No ale to pewnie do decyzji Twojej i lekarza.