Dzwonisz do przychodniJa bardziej się zastanawiam jak się zapisać do ginekologa na NFZ? [emoji28] dzwoni się do przychodni czy jest jakaś aplikacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwonisz do przychodniJa bardziej się zastanawiam jak się zapisać do ginekologa na NFZ? [emoji28] dzwoni się do przychodni czy jest jakaś aplikacja?
Ja robię od razu bo chce mieć jak najwiecej czasu w razie wyników dodatnich…A jeszcze pytanie do dziewczyn, które planują badanie typu sanco/nifty- zamierzacie robić je w 10 tygodniu? Czy z jakiegoś powodu lepiej poczekać do 11go albo badań prenatalnych?
Jak się dziś masz?Ze Szkocji....ale dzis pojawilo sie plamienie...to ja juz wiem co to oznacza![]()
Leżałam w szpitalu i miałam usg co 2 dni. Przy 18mm nie było nic widać, a 2 dni później przy 20mm pojawił się zarodek 2mm.To już oznacza kiepskiego lekarza niestety. Chyba ze byłaś np na wizycie kiedy pęcherzyk miał 8mm a później od razu 20, ale zarodek na pewno pokazał się wcześniej.
O tak, u mnie truskawkowe picollo już się chłodziDrogie dziewczyny, powoli zbieram się na zabawę sylwestrową z rodziną a chciałam być na białej sali w domu ... Życzę wszystkim Wam ale też i sobie nieskromnie szczęśliwych rozwiązań w 2022, aby żadna z nas nie musiała więcej przechodzić przez tragedie, podejmować trudnych decyzji. A na koniec mogła radować się tym małym bąbelkiem.
Szczęśliwego Nowego Roku, szampańskiej zabawydobrze że jest Picolo
U mnie chłodzi się brzoskwinioweO tak, u mnie truskawkowe picollo już się chłodziWszystkiego dobrego
![]()
Przy takich wartościach nie warto sprawdzać bety. Teraz tylko usg. Aczkolwiek przyrost rewelacja.Dziewczyny, co sądzicie o moim przyroście bety?
29.12. 30057,19
31.12. 50796,22