reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marzenixx trzymam kciuki Kochana aby to byl objaw wczesnej ciazy:-):-)
Lunia daj znac jak tam po wizycie ,napewno wszystko jest w porzadeczku:tak:
Nenius Ty to Kochana dziewczyna jestes zawsze potrafisz cos madrego napisac ,poradzic ,utulic:tak:
Agniesiak Nenius ma racje ,ale to szybko do gina prosze pojsc,ja wlasnie w taki sposob stracilam 2 lata na starankach bezowocnych,bo nic mnie nie bolalao wszystko bylo w porzadku i @ tez regularne a fasolki nie bylo:baffled:wiec wydawalo mi sie ze nie ma takiej potrzeby,teraz minal rok i troche jak bylam pierwszy raz u gina ,a moze jak bym od razu sie wybrala to bym juz miala mojego szkraba.
Wiec lec jak najszybciej bo jak nie to Neniu bedzie z pasem za Toba biegac:-D

Jezeli chodzi o mnie to ide do mojej gin dzisiaj o 19 z wynikami badan hormonalnych zobaczymy co mi powie.
Nenius Kochana Ty chyba znasz sie na tych wszystkich cyferkach i nazwach hormonow ,bo mam tego cale 3 stronki.Moze bys mnie troche oswiecila:-);-)
Buziam i mielgo popludnia;-)

reklama
Boshe.. Wy jesteście wszystkie takie kochane...:blink: naprawdę jak tu zaglądam to jakaś nadzieja we mnie wstępuje:-) dziękuje wam wszytskim za ciepłe słowa, ja za was wszystkie również trzymam kciuki:laugh2: mam nadzieję że już wkrótce któraś pokaże nam te piękne dwie kreseczki:-)

Dobra, ja powoli szykuję się i zbieram do lekarza. Stres masakryczny...Dobrze, że mam blisko i na piechotkę mogę sobie przejść:tak:Tylko pogoda do Banii. Jak tylko wrócę napiszę co i jak. Chyba, że będę czekać do 23, wrócę i padnę:-Dżarcik, żarcik:tak:Trzymajcie kciuki kochane:tak:

witajcie w poniedziałek szary i ponury..
ale na szczecie mam go za sobą:-)
lunia jak wrócisz to koniecznie napisz jak wizyta!! Na pewno wszystko oki Kochana, nie am co sie stresowac i martwic bo szkodzisz sobie i malej fasolce! Trzeba myslec optymistycznie !!:tak:Będzie dobrze!!
edzka-it daj znać co i jak!! a jakie badanka robiłas? ja zamierzam zrobić badanka hormonalne w nastepnym cyklu i zrobic usg:tak:
Agniesiak pewnie lepiej pojsc do gina, skontrolowaćwszystko zrobic badanka! my staramy sie 5 cykli i gin przepisala mi Clo. Moze pomoze, chyba ze nie bedzie potrzeby;-)
Marzenixx ja tez trzymam kciuki!! Masz rację najwazniejsze jest pozytywne myślenie!!
kinguś zycze powodzenia!! sama sie zastanawiam kiedy te ciemniejsze sutki ..
adiva jak sie czujesz?? Pozdrowionka
nenius Darusienka przeurocza!!:-):-)

a u mnie cisza bola kplecy mnie juz 3 dzień masakrycznie wiec chyba nadchodzi@ po terminie juz 2 dzień..

a u mnie cisza bola kplecy mnie juz 3 dzień masakrycznie wiec chyba nadchodzi@ po terminie juz 2 dzień..[/quote]

choć po terminie dopiero dwa dni, a plecki bolą to podejrzewam że to nie na @ tylko na fasolkę !!:-D trzymam kciuki :tak:

a u mnie cisza bola kplecy mnie juz 3 dzień masakrycznie wiec chyba nadchodzi@ po terminie juz 2 dzień..[/quote]

a czemu testu sobie nie zrobisz? ponoć najlepiej zrobić w dzień terminu @, a ty masz dwa dni po to może zrób??

Marzenixx miałam nie kupować testu ale ... wiecie jak to jest kupiłam!!
ale poczekam bo w styczniu miałam spoznienie o 5 dni więc poczekam jeszcze pare dni i zobacze! co ma byc to będzie;-)

Marzenixx miałam nie kupować testu ale ... wiecie jak to jest kupiłam!!
ale poczekam bo w styczniu miałam spoznienie o 5 dni więc poczekam jeszcze pare dni i zobacze! co ma byc to będzie;-)

Dobrze to znam, napisz jak będziesz już coś wiedziała,
trzymam kciuki ;-)
Joannazywanska23 my nie długo testujemy- tez trzymam kciuki.

reklama
witajcie w poniedziałek szary i ponury..
ale na szczecie mam go za sobą:-)
lunia jak wrócisz to koniecznie napisz jak wizyta!! Na pewno wszystko oki Kochana, nie am co sie stresowac i martwic bo szkodzisz sobie i malej fasolce! Trzeba myslec optymistycznie !!:tak:Będzie dobrze!!
edzka-it daj znać co i jak!! a jakie badanka robiłas? ja zamierzam zrobić badanka hormonalne w nastepnym cyklu i zrobic usg:tak:
Agniesiak pewnie lepiej pojsc do gina, skontrolowaćwszystko zrobic badanka! my staramy sie 5 cykli i gin przepisala mi Clo. Moze pomoze, chyba ze nie bedzie potrzeby;-)
Marzenixx ja tez trzymam kciuki!! Masz rację najwazniejsze jest pozytywne myślenie!!
kinguś zycze powodzenia!! sama sie zastanawiam kiedy te ciemniejsze sutki ..
adiva jak sie czujesz?? Pozdrowionka
nenius Darusienka przeurocza!!:-):-)

a u mnie cisza bola kplecy mnie juz 3 dzień masakrycznie wiec chyba nadchodzi@ po terminie juz 2 dzień..
Cześć dziewczyny,przeczytałam wszystkie posty i podpisuję się pod wszystkimi.:-)
Witam nowe staraczki,a co do sutków to ciemnieją tak 6-7tydzień szukałam w necie i w końcu znalazłam i na otoczce sutka powstają grudki tzw.Mongomery"ego.I otoczka staje się
większa.Jak znajdę coś ciekawego jeszcze to napisze
KasiaJ28 trzymam kciuki za teściora.Marzenixx kiedy testujesz?

Do góry