reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

cześć z ranka :-), nie wyspałam się ale humorek mam dobry, jakieś plany wyjazdowe mi chodzą po głowie :rofl2:

oooo nim skonczyłam pisać tego posta poleciałam do łazienki a tam ? a tam przylazła @.... :-(

przytulam mocno :tak:

witam was dziewczyny,
na tym forum jestem całkiem młoda.
Mam pytanie, a mianowicie od marca tak na poważnie staramy się o dzidzię (staraliśmy się od listopada).Ale zw względu na to, że mam nie regularny okres i nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie, postanowiłam użyć testu owulacyjnego.
Po owolacji przez dwa dni strasznie bolał mnie brzuszek a właściweie podbrzusze, ale naprawdę miałam straszne skurcze. Teraz okazuje się, że mam cały czas temperaturę, niby małą bo 37,2 ale ciągle się utrzymuje.
Natomiast mnie nie boli ani gardło, ani nie mam katrau.
W środę prawdopodobnie powinnam dostać okresu. Wyliczyłam sobie najdłuższy mój cykl od kilku miesięcy.
Wiem, że jest małe prawdopodobieństwo, że mam fasolkę.
Kurczę ale już sama nie wiem. Nawet się nie nastawiam bo poprzednie strania nic nie przyniosły, to po co mam się znowu rozczarować.:tak:
Nie wiem nabiłam sobie w głowę tego bobasa i sama nie wiem czy nie przesadzam, a wy jak myślicie?:-)

witam i trzymam kciuki :tak:, kto wie?

Witajcie dziewczynki
Cały czas Was czytałam ale z napisaniem jakoś mi nie szło. Za 7 dni testuje ale jakoś nie wierze, że mogło się udać i chyba z tego mój smutek. Czyli czekam na niedobrą @ i zaczynam od nowa, tylko teraz pójdę na monitoring żeby sprawdzić czy mam w ogóle owulacje.
Buziaczki dla Wszystkich
Witam nowe panie:-) i życzę szybkiego zafasolkowania:-)
Kasiu trzymam mocno kciuki

Kingusia główeczka do góry :tak:, a może jednak? :sorry2:

hej dziewczyny , na szczęście Maje wypisali ze szpitala, skończyło się na strachu ,
miłego wieczorku :)

oj, ja chyba coś przeoczyłam bo nie kojarzę o co chodzi, mogłabyś mi przypomnieć?

Pozdrawiam Was dziewczyny tym razem z Naszej Ojczystej Ziemi, z czesci mocno poludniowej!

oooooo, witamy w Polsce :-)

Witajcie rano dziewuszki:-) ja dziś niestety do szkoły musze jechac:-(Egzamin mam:-(Będę dopiero jutro wieczorkiem. Trzymajcie kciuki:-p Juz niewiele mi zostało a tak mi się tam nie chce jeździc..W czerwcu obrona pracy licencjackiej a potem ruszam gdzieś jeszcze dalej się kształcic:tak:Tylko nie wiem jak to będzie wtedy z bobaskiem jak nam sie uda go "wyczarowac":-pMam nadzieję,że jakoś się to wszystko da pogodzic:happy: Pozdrawiam i do jutra wieczorkiem:happy:

Powodzenia na egzaminie!!!!!!!!!

Hej,
widzę, że bardzo pozytywne weekendy się nam szykują. Ja jestem kłębkiem nerwów, czekam żeby @ nie przyszła. Wczoraj byłam bliska zrobienia bety, ale że sporo się czyta o tym, że "cierpliwość jest cnotą" postanowiłam poczekać niecierpliwie:-(

Zapominajko trzymam kciuki :tak:

Kasiu, Kluliczku - jak u Was????

reklama
Ja sie melduje ze zyje i ze jest oki :-)
Tylko bol zebow nie dawal mi spokoju i mimo ze do dentysty mialam termin na 28
kwietnia to poszlam wczoraj i zaczela robic mi zeba ,dala mi znieczulenie i wiercila
tylko troche bo ja sie wydzieralam z bolu wiec mi go zatrula.Dziasiaj jest lepiej narazie mnie nie bola tylko boli mnie dziaslo od igy jak dawala mi znieczulenie.

Ide sie zaraz przejsc na spacer i do jakiegos sklepu pojde :-)

Kasiu rob ten test i pisz co i jak :-)

No i... dzis rano pojawila sie jedna samotna kreska, nawet nie pojawil sie cien tej drugiej :-:)-:)-( ja juz sama nie wiem co ze mna jest...:baffled: @ nadal nie mam, ale za to wczoraj tak mnie mdlilo na zakupach ze ucieklismy z Carrefoura bo myslalam ze zazygam caly sklep :baffled: wiec....:confused: skoro nie Fasolka to co jest ze mna nie tak :confused:

witam dziewczynki :)
wyobrazcie sobie ze postanowilam sobie od wczoraj juz konkretnie pisac na forum wiec mowilam ze od stycznia mi nie wychodzi ze mam dlugie cykle itp....:) no i dzis zrobilam test wyszlo ze jestem w ciazy hiihihhi :) lecz ta kreska druga jest jasniutka ale w poprzedniej ciazy tak samo mialam buziaki jaka jestem szczesliwa a co najzabawniejesze ze wychodzi mi termin na grudzien a z grudnia mam takze piersze dziecko :)))

wyobrazcie sobie ze postanowilam sobie od wczoraj juz konkretnie pisac na forum wiec mowilam ze od stycznia mi nie wychodzi ze mam dlugie cykle itp....:) no i dzis zrobilam test wyszlo ze jestem w ciazy hiihihhi :) lecz ta kreska druga jest jasniutka ale w poprzedniej ciazy tak samo mialam buziaki jaka jestem szczesliwa a co najzabawniejesze ze wychodzi mi termin na grudzien a z grudnia mam takze piersze dziecko :)))
MOJE GRATULACJE KOCHANA :tak:

Ja sie melduje ze zyje i ze jest oki :-)
Tylko bol zebow nie dawal mi spokoju i mimo ze do dentysty mialam termin na 28
kwietnia to poszlam wczoraj i zaczela robic mi zeba ,dala mi znieczulenie i wiercila
tylko troche bo ja sie wydzieralam z bolu wiec mi go zatrula.Dziasiaj jest lepiej narazie mnie nie bola tylko boli mnie dziaslo od igy jak dawala mi znieczulenie.

Ide sie zaraz przejsc na spacer i do jakiegos sklepu pojde :-)

Kasiu rob ten test i pisz co i jak :-)

oj współczuję bólu zębów :baffled:, dobrze, że już lepiej :-)

No i... dzis rano pojawila sie jedna samotna kreska, nawet nie pojawil sie cien tej drugiej :-:)-:)-( ja juz sama nie wiem co ze mna jest...:baffled: @ nadal nie mam, ale za to wczoraj tak mnie mdlilo na zakupach ze ucieklismy z Carrefoura bo myslalam ze zazygam caly sklep :baffled: wiec....:confused: skoro nie Fasolka to co jest ze mna nie tak :confused:

hmm, ale test robiłaś tej samej firmy czy innej? Bo może czułość inna? No nie wiem, może zrób betkę?

Super!!!!!!!!! Bardzo Ci gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Dziewczynki;-) mało pisze ale źle się czuje dziś ,:-( moja@ jest bardzo boląca i nie mam siły na nic:-(
a postanowilam, ze przestaje liczyc dni płodne i sie nastawiać, nie mam serca o tym myśleć i się zdręczać...

reklama
Agniesiak powodzenia na egzaminie:tak:daj znac jutro jak Ci poszlo;-)
Kasiuuu ja Cie podziwiam naprawdeee:-) pozazdroscic cierpliwosci:tak:;-) ale jak juz zrobisz pisz od razu bo my tu ciekawe jak cholera:-p
Julitko moze jakas kolacyjka taka wyjatkowa romantyczna przy jednej tylko swiecy na dywaniku przy grzejniczku zeby blizej siebie byc :-p:-D
nenius nie przyjechal moj kochany.. a moze on mnie nie kocha.. a moze on zgodzil sie zebym odstawila tabletki a teraz ucieka od przytulanek:-:)-:)-( niby nie moze bo ma taka prace, ale ja juz nic nie rozumiem, bo ja dla niego wszystko a on.. jakby sie nie staral, tak mi przykro:-(

Do góry