nenius
Przyjaciółki 2008
cześć z ranka :-), nie wyspałam się ale humorek mam dobry, jakieś plany wyjazdowe mi chodzą po głowie 
przytulam mocno
witam i trzymam kciuki
, kto wie?
Kingusia główeczka do góry
, a może jednak? 
oj, ja chyba coś przeoczyłam bo nie kojarzę o co chodzi, mogłabyś mi przypomnieć?
oooooo, witamy w Polsce :-)
Powodzenia na egzaminie!!!!!!!!!
Zapominajko trzymam kciuki
Kasiu, Kluliczku - jak u Was????

oooo nim skonczyłam pisać tego posta poleciałam do łazienki a tam ? a tam przylazła @.... :-(
przytulam mocno

witam was dziewczyny,
na tym forum jestem całkiem młoda.
Mam pytanie, a mianowicie od marca tak na poważnie staramy się o dzidzię (staraliśmy się od listopada).Ale zw względu na to, że mam nie regularny okres i nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie, postanowiłam użyć testu owulacyjnego.
Po owolacji przez dwa dni strasznie bolał mnie brzuszek a właściweie podbrzusze, ale naprawdę miałam straszne skurcze. Teraz okazuje się, że mam cały czas temperaturę, niby małą bo 37,2 ale ciągle się utrzymuje.
Natomiast mnie nie boli ani gardło, ani nie mam katrau.
W środę prawdopodobnie powinnam dostać okresu. Wyliczyłam sobie najdłuższy mój cykl od kilku miesięcy.
Wiem, że jest małe prawdopodobieństwo, że mam fasolkę.
Kurczę ale już sama nie wiem. Nawet się nie nastawiam bo poprzednie strania nic nie przyniosły, to po co mam się znowu rozczarować.
Nie wiem nabiłam sobie w głowę tego bobasa i sama nie wiem czy nie przesadzam, a wy jak myślicie?:-)
witam i trzymam kciuki

Witajcie dziewczynki
Cały czas Was czytałam ale z napisaniem jakoś mi nie szło. Za 7 dni testuje ale jakoś nie wierze, że mogło się udać i chyba z tego mój smutek. Czyli czekam na niedobrą @ i zaczynam od nowa, tylko teraz pójdę na monitoring żeby sprawdzić czy mam w ogóle owulacje.
Buziaczki dla Wszystkich
Witam nowe panie:-) i życzę szybkiego zafasolkowania:-)
Kasiu trzymam mocno kciuki
Kingusia główeczka do góry

hej dziewczyny , na szczęście Maje wypisali ze szpitala, skończyło się na strachu ,
miłego wieczorku![]()
oj, ja chyba coś przeoczyłam bo nie kojarzę o co chodzi, mogłabyś mi przypomnieć?
Pozdrawiam Was dziewczyny tym razem z Naszej Ojczystej Ziemi, z czesci mocno poludniowej!
oooooo, witamy w Polsce :-)
Witajcie rano dziewuszki:-) ja dziś niestety do szkoły musze jechac:-(Egzamin mam:-(Będę dopiero jutro wieczorkiem. Trzymajcie kciukiJuz niewiele mi zostało a tak mi się tam nie chce jeździc..W czerwcu obrona pracy licencjackiej a potem ruszam gdzieś jeszcze dalej się kształcic
Tylko nie wiem jak to będzie wtedy z bobaskiem jak nam sie uda go "wyczarowac"
Mam nadzieję,że jakoś się to wszystko da pogodzic
Pozdrawiam i do jutra wieczorkiem
![]()
Powodzenia na egzaminie!!!!!!!!!
Hej,
widzę, że bardzo pozytywne weekendy się nam szykują. Ja jestem kłębkiem nerwów, czekam żeby @ nie przyszła. Wczoraj byłam bliska zrobienia bety, ale że sporo się czyta o tym, że "cierpliwość jest cnotą" postanowiłam poczekać niecierpliwie:-(
Zapominajko trzymam kciuki

Kasiu, Kluliczku - jak u Was????