reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem 

L4dY-bIrd
doula
Dotkass
na allegro jest pełno tego koloru![]()
Ale Kathy chyba chodziło o to że chciała nowy, a jest dużo używanych, bo podejrzewam, że tak jak mówiłam wcześniej jest to jeszcze starszy model niż 2007
L4dY-bIrd
doula
Ale Kathy chyba chodziło o to że chciała nowy, a jest dużo używanych, bo podejrzewam, że tak jak mówiłam wcześniej jest to jeszcze starszy model niż 2007
oczywiście ..na allegro tez sprzedają sklepy

wiele sklepów oferuje pełna gamę kolorystyczną

Dotkass
oczywiście ..na allegro tez sprzedają sklepy...wystarczy napisać meila z pytaniem o kolor .....
wiele sklepów oferuje pełna gamę kolorystyczną![]()
No wiem, właśnie weszłam na allegro, żeby zobaczyć :-) i to jest poprostu limitowana wersja kolekcji 2007, więc pewnie ciężko będzie dostać, zobaczyłam na allego jedną więc może Ci się przyda Kathy QUINNY SPEEDI SX PAPILLON+GONDOLA+FOTEL+GRATISY (342837688) - Aukcje internetowe Allegro
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Tak dotkass ten kolor raczej z kolekcji 2006 bo ponoc już nie dpstepny na bank w sklepie także nici ale ładny i dla dziewczynki by sie nadał.A twój kolor to ja chyba widziałam na żywo ale tylko gondolke i to w x-landerze jak ulica jechał -to ładniejszy jak na zdjeciu bo bardziej w zielony wpadał a na focie taki jakiś zgniły;-)ale to nic nie przejmuj sie
Masz z głowy ja ten kolor wezme papilon na sklepie bobowózki.pl
bo tam maja po 2300 a bez przesyłki a na allegro po 2440 zł i + przesyłka -zawsze to taniej;-).

bo tam maja po 2300 a bez przesyłki a na allegro po 2440 zł i + przesyłka -zawsze to taniej;-).
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem![]()
Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwości

Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było
_madzia19_
przyszła mamusia
Ufff... w koncu sie udalo! Dobra cena, bo wozek 799, a fotelik, ktory mozna wpiac to 259 zl. Na zywo naprawde fajnie sie prezentuje.
też go oglądałam i się zastanawiałam ale akurat w tym jak dla mnie za małe kólka ja potrzebowałam na duzych pompowanych ale inny z deltim mi się podobały i mają nawet niską cenę:-)
reklama
a czemu masz wątpliowści?Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwościi po prostu głupieję.
Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było