Maluszek001
Fanka BB :)
Czy Wasze zlobkowe dziecki noszą w nich kapcie?
właśnie zaczynam etap szukania dla młodej żłobka, bo jednak babcia nie będzie mogła z nią zostawać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, u nas takie maluszki w skarpetkach chodzą. Tak samo nie ubierają pidzamek do spaniaCzy Wasze zlobkowe dziecki noszą w nich kapcie?właśnie zaczynam etap szukania dla młodej żłobka, bo jednak babcia nie będzie mogła z nią zostawać
![]()
Masz insta? Ostatnio fizjo mammy czy jakoś tak polecała buciki z ccc i deichmanJa tutaj wyczytalam zeby zostawic zapas tak ok 0,7cm na etapie pierwszych kroczków, im dziecko lepiej chodzi tym wiecej mozna zostawic (nawet do 1,2). Ale zrobimy tak ze jutro skoczymy do ccc i tam kupie cos nie az tak drogiego i zobaczymy gdzie nas to zaprowadziDuzo moich znajomych wlasnie wtopiło z pierwszymi drogimi butami, wiec my pierwsze przetestujemy nie za fortune.
![]()
Jak dobrać rozmiar buta dla dziecka? Podpowiadamy!
Jak właściwie dobrać rozmiar butów dziecięcych – przed tym wyzwaniem staje wielu początkujących rodziców, chociaż ci z dłuższym stażem też nie zawsze dokonują dobrych wyborów. Sami jesteśmy rodzicami, więc doskonale Cię rozumiemy i dlatego chcemy podzielić się z Tobą naszą wiedzą i...bosastopka.pl
No w Deichmann chyba nawet był większy wybór.Masz insta? Ostatnio fizjo mammy czy jakoś tak polecała buciki z ccc i deichman
Mi to tak te z daichmananbuty się nie podobajaNo w Deichmann chyba nawet był większy wybór.
Ooo wielkie dzieki, podsylam jakby ktos byl zainteresowany:Masz insta? Ostatnio fizjo mammy czy jakoś tak polecała buciki z ccc i deichman
U nas w żłobku mloda zaczyna bez kapci. Niby dzieci mają ale ja ustaliłam ze dopoki mala nie zacznie chodzić samodzielnie to będzie w skarpetachCzy Wasze zlobkowe dziecki noszą w nich kapcie?właśnie zaczynam etap szukania dla młodej żłobka, bo jednak babcia nie będzie mogła z nią zostawać
![]()