Czesc dziewczynki,
Mam nowego laptopa, bo stary zaczal odmawiac posluszenstwa. Splukalam sie ze wszystkich oszczednosci, ale przynajmniej mi ekran nie zgasnie w polowie (albo pod koniec

) pisanie dlugiego posta...nie mowiac o mniej przyjemnej pracy zawodowej. Laptopik najtanszy jaki byl w sklepie ale i tak fajniutki
Teoretycznie @ ma przyjsc jutro i daje wredocie 2 dni ekstra na nieprzyjscie...
moje mrówki się pochowały albo wyginęły
To to super, nie ma to jak dom bez owadow
No to niech nie przychodzi!
egzamin mam 29 kwietnia o 8 rano
No to bedziemy trzymac. Ja od soboty postanowilam odswiezyc swoje umiejetnosci bo nie jezdzilam od 10 lat

. Najdrozszy nie jestvtym specjalnie zachwycony bo bede jezdzic JEGO samochodem

.
Czuję się nawet dobrze, nudności powoli zostawiają mnie

z czego niezmiernie się cieszę. Tylko cały czas jestem zmęczona.
No w koncu organizm wykonuje powazna prace. Dbaj o siebie poglaskaj brzunio od e-cioci.
Mój gin jest na urlopie i nie wiem, czy czekać na niego, czy iść do jakiegos innego :-(
Ja jestem tego samego zdania co Nenius. Jezeli masz dobrego gina, do ktorego masz zaufanie to warto poczekac, jesli nie masz plamien ani ie nic nie boli. Bol brzucha moze Cie bolec lekko, to normalne. Serduszko zaczyna najwczesniej bic 21 dni od zaplodnienia, ale musi byc dobry sprzet, zeby wtedy cos zauwazyc, wiec fajnie byloby poczekac. Ja juz sie naczytalam ile dziewczyny lez wylaly, kedy poszly do konowala, ktory nie widzial nic na USG i twierdzil, ze cos nie tak...
Z drugiej strony, jezeli bardzo sie stresujesz to idz do kogos poleconego.
Przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek?
Jasne Magda! ;-) Przynajmniej tutaj spotykamy sie w radosniejszych okolicznosciach :-)
Dla pozostalych Staraczek :-):-):-) Buziaki! Pracujcie ;-) i lapcie bocianki!