reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Mój gin jest na urlopie i nie wiem, czy czekać na niego, czy iść do jakiegos innego :-(

hmm a ja mam trochę inne zdanie, jeśli to tak wczesna ciąża, nie dzieje się nic niepokojącego a urlop Twojego gina nie jest długi to możesz zaczekać bo i tak póki nie słychać serduszka to gin na 100% ciąży nie potwierdzi.

reklama
Jedno jest pewne - na bank Was nie zostawię:tak:A nie będzie mnie bo muszę wyjechać na 3dniowe szkolenie do Danii:-(Też średnio mi się to uśmiecha, no ale jak trzeba...na szczęście to tylko 3 dni a nie tak jak wcześniej tydzień albo dwa...

Zapominajko, ja zgadzam się z Nenius. Mnie też lekarka powiedziała, że mogłam poczekać jak byłam za pierwszym razem ale ja miałam plamienie i nie mogłam czekać. A skoro wszystko jest ok, to może warto poczekać na Twojego gina?

no tak Lunia pisalas o tym wczesniej, a ja skleroza zapomnialam:sorry2:dobrze ze tylko 3 dni, to zleci szybciutko i spowrotem bedziesz w domku;-)

Nenius moze i masz racje, lepiej sie znasz od nas niedoswiadczonych:-)

Hej dziewczyny..Przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek?Poczytalam troche waszych postow i az na sercu sie lzej robi czytajac ze co chwila ktoras zachodzi:)...przez te 3 miesiace podlapie troche pozytywnej energii od was i potem juz tylko hop i czekac na rezultaty:)...zycze wszystkich owocnych staran:)

Hej dziewczyny..Przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek?Poczytalam troche waszych postow i az na sercu sie lzej robi czytajac ze co chwila ktoras zachodzi:)...przez te 3 miesiace podlapie troche pozytywnej energii od was i potem juz tylko hop i czekac na rezultaty:)...zycze wszystkich owocnych staran:)
Madziu oczywiscie WITAMY:-);-):tak::-D:laugh2: i zyczymy pomyslnych staranek:tak:

Czesc dziewczynki,

Mam nowego laptopa, bo stary zaczal odmawiac posluszenstwa. Splukalam sie ze wszystkich oszczednosci, ale przynajmniej mi ekran nie zgasnie w polowie (albo pod koniec :szok:) pisanie dlugiego posta...nie mowiac o mniej przyjemnej pracy zawodowej. Laptopik najtanszy jaki byl w sklepie ale i tak fajniutki
Teoretycznie @ ma przyjsc jutro i daje wredocie 2 dni ekstra na nieprzyjscie...

moje mrówki się pochowały albo wyginęły :-D

To to super, nie ma to jak dom bez owadow :-D

@ jeszcze niezawitała

No to niech nie przychodzi!
egzamin mam 29 kwietnia o 8 rano :-D

No to bedziemy trzymac. Ja od soboty postanowilam odswiezyc swoje umiejetnosci bo nie jezdzilam od 10 lat :szok:. Najdrozszy nie jestvtym specjalnie zachwycony bo bede jezdzic JEGO samochodem :-p:baffled:.

Czuję się nawet dobrze, nudności powoli zostawiają mnie:tak:z czego niezmiernie się cieszę. Tylko cały czas jestem zmęczona.
No w koncu organizm wykonuje powazna prace. Dbaj o siebie poglaskaj brzunio od e-cioci.

Mój gin jest na urlopie i nie wiem, czy czekać na niego, czy iść do jakiegos innego :-(

Ja jestem tego samego zdania co Nenius. Jezeli masz dobrego gina, do ktorego masz zaufanie to warto poczekac, jesli nie masz plamien ani ie nic nie boli. Bol brzucha moze Cie bolec lekko, to normalne. Serduszko zaczyna najwczesniej bic 21 dni od zaplodnienia, ale musi byc dobry sprzet, zeby wtedy cos zauwazyc, wiec fajnie byloby poczekac. Ja juz sie naczytalam ile dziewczyny lez wylaly, kedy poszly do konowala, ktory nie widzial nic na USG i twierdzil, ze cos nie tak...
Z drugiej strony, jezeli bardzo sie stresujesz to idz do kogos poleconego.

Przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek?
Jasne Magda! ;-) Przynajmniej tutaj spotykamy sie w radosniejszych okolicznosciach :-)

Dla pozostalych Staraczek :-):-):-) Buziaki! Pracujcie ;-) i lapcie bocianki!

No i właśnie z tym moim ginem jest tak. Ja jestem do niego przyzwyczajona i lubię go. Ale naczytałam się o nich różnych rzeczy w necie :-( i trochę mnie to wystraszyło.
Umówiłam sie jutro na wizytę prywatnie do lekarza mojej znajomej.
A do mojego i tak pójdę.

Czy wszystko jest ok to nie wiem. Trochę mnie brzuszek boli po lewej stronie i wolałabym żeby lekarz sprawdził...

jejus ale mi sie dluzy do tej niedzieli.....chyba juz jutro zrobie sobie tescik...a co mi tam..mam drugi w zapasie....:). brzucho pobolewa i ogolnie czuje sie "pelna" i jakos mnie na slodkie odrzuca, az mdli...ale mzoe i sobie wmawiam...ech najgorsze to czekanie.....

reklama
witam serdecznie,
u mnie w końcu zaświeciło słoneczko :-) bo ostatnio pogoda była strasznie dołująca ,
nenius mam nadzieje że nie zastałaś mrówek w domu po powrocie :-) i że nie będziesz muiała ich więcej w swojej kuchni
julitka trzymam mocno kciuki za zdanie prawka , nie wyobrażam sobie życia bez samochodu - w końcu to niezależność
trzymam też kciukasy za Joanne ,żeby @ nie nadeszła a na teściku pojawiły się dwie kreseczki :-)
miłego dzionka wam życze ;-)

Do góry